Jutjuber se oprostio POSLEDNJIM SNIMKOM: GASI JUTJUB KANAL – Mnogo mi je TEŠKO…

Informer/G.T.

BAKA PRASE ZVANIČNO

– Hvala na svemu, nikad neću zaboraviti, volim vas – kratko je napisao Bogdan

Najpoznatiji domaći jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, nakon šok prepiske u kojoj se navodi da je imao odnose sa maloletnicom, te da su mu sponzori otkazali i njegovog pravdanja da nije znao da je devojčica maloletna, nekoliko puta se opraštao od svoje publike, ali se uvek i vraćao.

Bogdan je sada objavio novi video koji je nazvao „Zbogom zauvek…“

U njemu on se podsetio pojedinih kadrova iz starih videa, zahvalio fanovima, ali i oprostio sa svojim „macanom“, tačnije automobilom marke „porše“.

Podsećamo, jutjuber je otkrio koliko stotina hiljada evra zarađuje mesečno, a o kojoj tačno cifri se radi detaljnije pročitajte OVDE.AU, KAKVE OBLINE! Ćerka Lee Kiš je prava BOMBA, a svi HIPNOTISANO gledaju samo u OVAJ DETALJ (FOTO)MIRKO ŠIJAN PROGOVORIO O SVADBI! Ovo je prava ISTINA o njegovoj vezi sa Bojanom, a evo šta je rekao o RODIĆIMA

– Doneo sam odluku, koju uopšte nije bilo lako da donesem. Vreme je da se rastanemo i svemu nekad dođe kraj. Morao bih da vam se zahvalim na svemu i nije mi lako ali vreme. Mnogo smo zajedno prošli, i sve te uspomene će ostati uz mene, jer smo uvek išli od tačke A do tačke B i bilo je prelepo. Mnogo mi je teško, ali to je moja konačna odluka – rekao je Bogdan Ilić u svom oproštajnom videu.

Ipak, Bogdan seda u kola i „poršea“ vozi novom vlasniku, a na kraju videa piše „nastaviće se…“

P

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *