KAKO SE POSTAJE STARLETA MAFIJE: Neverovatna priča o Andrijani Amsterdam iz Jagodine (Foto)

OVO JE JEDNA TUŽNA PRIČA O ANDRIJANI RADOVANOVIĆ IZ JAGODINE, ALI KRAJ JE SREĆAN! A PO SVEMU SUDEĆI BIĆE JOŠ SREĆNIJI USKORO

Andrijana Radovanović iz Jagodine među prijateljima poznatija kao Andrijana Amsterdam, ime je koje svakako treba upamtiti. Reč je o devojci koja će sigurno krasiti naslovne strane domaćih tabloida narednih nekoliko godina, tvrde za Aferu izvori koji je odlično poznaju.

Poznato je da su starlete uvek vezane za bogate ljude, uglavnom biznismene, pa političare i fudbalere. Postoji i četvrta grupa, to su one koje su vezane za kontroverzne biznismene, čitaj mafijaše. I one se uglavnom manje – više, ne eksponiraju. Nekako najbliža toj grupi je i junakinja naše priče Andrjana Amsterdam.

-Povezivali su je sa „škaljarskim“ klanom i nerešenim likvidacijama u CG, pripremali joj sačekušu, ali joj je neko dojavio pa je uspela na vreme da „razjasni“ tako da ona više nije meta. Ima više krivičnih prijava! Navodno je imala pokušaj ubistva jedne devojke, ali slučaj je pao na sudu. Nikada nije osuđena pošto ništa nije dokazano, otkrivana nam izvor Afere koji odlično poznaje ovu mladu devojku i nastavlja:

-Njen život je veoma turbolentan. Kao beba odrastala je bez majke koja se preudala i otišla u drugi grad. Očuh nije hteo da je vidi, ni kao malu, ni sada. Otac je želeo da je uzme, ali mu majka nije dozvolila, jer je problematičan i četiri puta je bio u zatvoru. Prvi put ga je videla pre sedam meseci. Videla ga je samo dva puta u životu. On ima drugu porodicu i troje dece. Andrijana je tu višak! Majka ima sa drugim mužem u Petrovcu na Mlavi dvoje dece, a očuvala je i njegovog sina iz prvog braka. Rekla je Andrijani da joj je i taj njegov sin draži od nje i da joj nije potrbna.

Ona nikom nije potrebna i nikog nema. Rođena je 2.000 godine. Ima 20 godina i takoreći 20 godina je na ulici. Sa 17 godina je bila jako pijana na nekoj žurci i tri mladića su pokušala da je siluju, nisu uspeli na sreću. Mesec dana kasnije se zaljubila u lokalnog fudbalerčića i sa njim izgubila nevinost. Taj datum 12. 9. 2017. je tetovirala na butini. Prijateljima je rekla da je ona bila muško u toj vezi i da ga je izdržavala.

A onda zbog pokušaja silovanja, nedostatka roditelja i nedostatka novca, videla je sigurnost koja joj je bila preko potrebna u ljudima iz kriminogene sredine. Sve su je više privlačili. Prvi dečko iz tog sveta joj je bio izvesni S. S. a onda su se pojavili još neki.

Danas su njene fotografije i klipovi hit na društvenim mrežama. Dogovoreno je i snimanje za jednu modnu agenciju. Pojaviće se u džakuziju, sa najskupljim šampanjcem, sa puno para… i da ne otkrivamo baš sve.

Čudni su putevi gospodnji. Ovo je priča o Andrijani, tužna priča sa srećnim krajem! Do sada! Verujemo da će ubuduće biti manje tužna priča.

Zapamtite Andrijana Amsterdam!

10 Andrijaninih tetovaža

Na kažiprstu ima tetoviran dijamant! Na levoj šaci krunu, na levoj podlaktici hibiskus, levom ramenu zmiju, kod uva ima tetoviran broj 69! Na desnoj podlaktici magnum 357, na rebrima slovo S . Na butini datum kada je izgubila nevinost. I na donjem delu stomaka, malo iznad ribice – dolar!

Afera / Gradiša Katić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *