Kija i Filip zajedno u krevetu!

Kao i svakog petka, zadrugari su sinoć imali priliku da igraju svima dobro poznatu Igru istine, te su jedni drugima postavljali pitanja na koja su odgovori bili itekako zanimljivi.

Kao što je dobro poznato, simpatije između Kristine Kije Kockar i Filipa Đukića su neminovne još od kada je Kija postala jedan od ravnopravnih učesnika rijalitija „Zadruga“.

Naime, oni su u početku bili veoma bliski, ali svoje emocije nisu želeli da priznaju, pa su sve ubeđivali da je u pitanju samo prijateljstvo između njih i da nema ničega više. A onda se ubrzo desio okršaj u wc-u hotelske sobe, mnogi su i dalje uvereni da je te večeri između njih bilo seksa, međutim oni nisu želeli da priznaju šta se zaista desilo, već su sve ubeđivali da je situacija bila čista nameštaljka.

Nakon pomenute situacije u hotelu, odnos između Kije i Filipa je zahladio, tako da sada između njih nema ničega, pa ni prijateljstva.

Međutim, nakon sinoćne Igre istine, Kija i Filip su se zajedno našli jedno pored drugog na krevetu dnevne sobe Bele kuće. Iako nisu progovorili ni jednu jedinu reč, delovali su kao da je vrlo neprijatno oboma.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *