KIJA IDE NA LEČENJE U NEMAČKU!

Afera otkriva sve dalje agonije Kristine Kije Kockar

 

 

Rezultati u Srbiji koje je uradila nisu dobri, ona sumnja na najgore zbog čega je odlučila da ode u Nemačku, na najsavremeniju kliniku, gde će uraditi kompletnu dijagnostiku

Nada se dobrim rezultatima. Trudi se da bude vesela i nasmejana. Imam veliku pomoć od njene mame i kume Vanje, otkriva sagovornik Afere blizak Kiji

 

 

Pobednica rijalitija Zadruga1, Kristina Kija Kockar uskoro putuje u Nemačku. Tamo će se zadržati nekoliko dana kako bi se utvrdilo da li zaista ima rak dojke, saznaje ekskluzivno Afera.

– Rezultati u Srbiji koje je uradila nisu dobri, zbog čega je odlučila da ode u Nemačku na najsavremeniju kliniku gde će uraditi kompletnu dijagnostiku, objašnjava izvor našeg lista blizak Kiji.

Osim kompletnih rezultata koje će uraditi, Kiju će u Nemačkoj pregledati najbolji stručnjaci iz oblasti onokologije koji će dati svoje mišljenje, jer je Kija u velikom strahu i sumnja na ono najgore.

Kako Afera saznaje ukoliko analize i pregledi u Nemačkoj potvrde da ima benigni tumor na levoj dojci Kija će se vratiti u Srbiju gde će  hiruškim putem biti odstraniti.

-Biopsija joj je zakazana za ovu nedelju, nakon čega će se znati više detalja, kaže izvor Afere.

Naš izvor navodi da se Kija nada da će rezultati biti dobri, i da je bez obzira na sve što je zadesilo ona vesela i nasmejana, ali da je u strahu za svoje zdravstveno stanje.

– Nada se dobrim rezultatima. Trudi se da bude vesela i nasmejana. Imam veliku pomoć od njene mame i kume Vanje, otkriva sagovornik Afere blizak Kiji.

On dodaje da bez obzira na to što je u ovim teškim trenucima uz Kiju i Sloba, ona uopšte ne želi da se pomiri sa svojim bivšim suprugom Slobodanom Radanovićem, koji je u rijalitiju Zadruga 1 prevario pred višemilionskim auditorijumom sa Lunom Đogani, sa kojom je otpočeo šemu.

-To što je on zove da pita kako je, što pošalje po koju poruku – u ovoj situaciji je ljudski, ipak mu je ona bila žena! Ali od pomirenja nema ništa iako bi on to volelo, pa malo koristi ovu situaciju, ali uzalud – navodi naš sagovornik.

O Kijinim grudima Afera je prva pisala i to nakon prozivke jednog jutjubera koji se upitao da li su prave, u ekskluzivnom interviju koji je Kristina Kija Kockar potom dala za Aferu, ona je potvrdila da jesu.

Kija koja je sada nedostupna za medije jer vreme mahom provodi po bolnici nedavno je u jednom intervjuu nagovestila da ima ozbiljnih problema sa zdravljem.

– Meni je sad glavno da rešim problem sa zdravljem koje mi je narušeno,  izjavila je pobednica „Zadruge“.

Pre nešto više od nedelju dana pobednica prve sezone „Zadruge“ otišla je na pregled u jednu privatnu ginekološku ordinaciju zbog sumnjive kvržice koju je uočila tokom samog pregleda.

Lekar ju je odmah uputio na Institut za onkologiju i radiologiju radi dalje dijagnostike i nastavka lečenja, i tada je počela Kijina agonija. Sve to Kija će detaljno proveriti u Nemačku.

S.R.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *