KLUPKO SE ODMOTAVA: Bivši ministar otkriva kako je i gde ubijena JELENA MARJANOVIĆ!

Sudski veštaci Zoran Stanković i Milan Kunjadić u petak 5. juna trebalo prvi put javno da svedoče pred Višim sudom u Beogradu o dokazima na osnovu kojih je utvrđeno da je Jelena Marjanović (33), pevačica „Granda“, ubijena 2. aprila 2016. u kanalu pored nasipa u Crvenki, a ne na nekom drugom mestu, kako se u javnosti tokom istrage spekulisalo.

Podsetimo, za ubistvo pevačice sudi se njenom suprugu Zoranu Marjanoviću, koji je tokom iznošenja odbrane tvrdio da je suprugu voleo i da je nije ubio.

  • Patolog i bivši ministar zdravlja Zoran Stanković i njegov kolega Milan Kunjadić u nalazu i mišljenju koje su dali tokom istrage, a na koje se poziva i optužnica, naveli su da je Jelenino telo, pre nego što je pronađeno, bilo najmanje pet do šest sati u vodi – podseća sagovornik Kurira.

Sudski veštaci koji su razmatrali sve raspoložive dokaze, kako je Kurir pisao, naveli su i da na osnovu dokaza proizilazi da je Jelena pokušavajući da pobegne od napadača uletela u kanal u kom je bilo vode.

  • Jelena je smrtonosne povrede zadobila na mestu na kom je njen leš pronađen. Dakle, pokušavajući da pobegne od ubice, Jelena je trčala preko travnate površine i tada joj je ispala desna patika, nakon 20 metara ispao joj je mobilni telefon, a nakon 26 metara i gumica za kosu. Dok je bežala od njega, napadač ju je nekoliko puta ubo u desni lakat – navodi se u nalazu veštaka.

Kada je Jelena ugazila u kanal u kom je bilo vode, ubica joj je predmetom koji nije pronađen do danas zadao nekoliko udaraca u glavu, i to dok je bila u sedećem ili čučećem položaju.

Kada je zadobila prve udarce, imala je gornji deo trenerke na sebi, koji joj je potom svučen. Ubica je potom nastavio da je udara – navodno piše u nalazu. Veštaci su utvrdili i da je Jelena bila živa dok ju je napadač udarao u potiljak jer je udahnula vodu iz kanala, koja joj je pronađena u plućima.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *