KOŽA ĆE VAM BITI ZAHVALNA: Proverena receptura i prirodni sastojci

Taraderm preparati

SPOJ ORGANSKOG BILJA I KANADSKE TEHNOLOGIJE

Spajanjem lekovitih biljaka i kanadske recepture i tehnologije, Taraderm tim je proizveo najkvalitetnije organske kreme na tržištu. Raznovrsne biljne i endemske vrste sa našeg podneblja i priznata zapadna metoda izrade upotrebljeni su za pravljenje Taraderm krema.

Pažljivim ekstrahovanjem iskorišćen je veliki potencijal biljaka lekovitog dejstva iz predela Srbije i Crne Gore. Ove samonikle (divlje) biljke rastu na čistom planinskom vazduhu i optimalnoj temperaturi, daleko od naseljenih mesta i zagadjenja. A odgovarajućom preradom očuvana su sva njihova lekovita svojstva.

U Taraderm kremama sjedinjeno je preko 50 biljnih ekstrata sa najkvalitetnijim i 100% prirodnim sirovinama. Osim ekstrata lekovitog bilja, u preparatima se nalaze i etarska i biljna ulja, voskovi, propolis kao i druge prirodne i organske materije. Ova kozmetika ne sadrži nikakve veštačke boje, konzervanse i mirise, kao ni jednu jedinu supstancu hemijskog porekla.

ZAPADNI STANDARDI KVALITETA

Ono što Teraderm izdvaja u odnosu ostale proizvodjače preparata od organskog bilja jeste ultimativni kvalitet i poštovanje apsolutno svih standarda zapadnog tržišta.

Kanadski stručnjaci, prema originalnoj recepturi, više od pola veka prave biljne kreme sa izuzetnim svojstvima. Najpre su ih isprobali žitelji Kanade i Amerike, a potom su se ti proizvod našli i na evropskom kontinentu. Reakcije i jednih i drugih bile su podjednako dobre.

KOZMETIČKE I MEDICINSKE KREME

Taraderm paleta proizvoda kreirana je tako da odgovori na sve probleme i potrebe sa kojima se suočavamo prilikom nege kože, smirivanja bolnih procesa, sanacije raznih povreda i njene regeneracije.

Ove kreme nadoknađuju vitamine i minerale, pospešuju cirkulaciju u kritičnim zonama, štite, hrane i hidriraju kožu. Svojim bogatim sastavom one stimulišu stvaranje kolagena i omogućavaju njenu elastičnost. Njihovom primenom koža lakše uspostavlja i zadržava savršeni balans, i tako se efikasno bori protiv starenja.

Ove u potpunosti prirodne i delotvorne formule terapeutski deluju kod reumatskih oboljenja, artritisa, išijasa, ukočenosti, bolova u ledjima i zglobovima. Uspešno rešavaju komplikacije izazavane hamoroidima, pomažu kod sportskih povreda, proširenih vena, kao i prilikom saniranja opekotina, ožiljaka, hematoma, ekcema, psorijaze, nagnječenja i drugih ozleda površinskog sloja kože.

Zahvaljujući svom prirodnom sastavu, potpuno su bezbedne i do sada nije zabeležena nijedna kontraindikacija prilikom njihove upotrebe.

Taraderm je pravi izbor.

Koža će vam biti zahvalna.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *