MALI UGAR PONOVO IZA REŠETAKA: Sin ubijenog zemunca uhapšen zbog heroina!

Milan Ugarković (36) uhapšen je juče zbog sumnje da je trgovao heroinom jer je policija u njegovom automobilu pronašla 60 grama ove droge

Milan Ugarković (36), zvani Mali Ugar, sin ubijenog pripadnika zemunskog klana Dragana Ugarkovića Ugara, uhapšen je juče nakon što je policija u njegovom automobilu „golf 7“ pronašla heroin!

Ugarković je bio za volanom „golfa“, a droga je bila skrivena u specijalno izgrađenom bunkeru iza klime.

  • Narkotici su bili spakovani u dve PVC kese, a u njima je bilo ukupno 50 paketića sa 60 grama heroina. Pošto je droga bila tako spakovana, sumnja se da je bila namenjena prodaji. Takođe, s obzirom na to da je u automobilu napravljen specijalni bunker, sumnja se da je to vozilo duže vreme korišćeno za transport narkotika – kaže izvor i dodaje da je protiv Malog Ugara podneta krivična prijava za nedozvoljenu proizvodnju i trgovinu drogom.

Podsetimo, Mali Ugar je pre samo šest meseci izbegao likvidaciju u Beogradu.

  • Ugarković je u februaru policiji prijavio da je ispod svojih kola primetio eksplozivnu napravu. Auto je bio parkiran na uglu ulica Ljiljane Krstić i Žike Pavlovića. Kada je prišao kolima, Ugarković se sagao i ispod vozačevog sedišta, sa spoljnje strane, primetio bombu. KD ekipa MUP došla je u Zemun i uspešno deaktivirala napravu – rekao je ranije naš izvor i dodao:
  • Profesionalci, koji su najverovatnije bili plaćeni, postavili su bombu pod automobil sa namerom da ubiju Malog Ugara. Međutim, on je osujetio njihov plan jer je bio oprezan. Ne isključuje se ni mogućnost da je znao šta mu se sprema, zbog čega je detaljno pregledao vozilo.

Naš izvor dodaje da se proverava da li je Mali Ugar pre pola godine bio na meti zbog poslova sa narkoticima ili zbog nekih drugih mutnih poslova, s obzirom na to da je dobro poznat policiji po teškim krivičnim delima.

  • On ima debeo policijski dosije. Već sa 15 godina bio je osuđen za ubistvo. Kriminalnu karijeru nastavio je razbojništvom, zatim napadom na službeno lice, nanošenjem teških telesnih povreda. Prilikom jednog hapšenja pokušao je da iskoči kroz prozor sa 13. sprata – podsetio je naš izvor.
  • Izvor:Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *