Miki posle udesa ide pravo u zatvor!

Miki Ðuričić bi posle udesa koji je napravio, prilikom kog je na dva mesta polomio karličnu kost, trebalo da ide pravo u zatvor zbog ugrožavanja bezbednosti i vožnje bez vozačke dozvole!

Naime, bivši zadrugar juče ujutru je oko 5.45 imao saobraćajnu nezgodu na ulazu u mesto Obreže blizu Pećinaca kada je, kako saznajemo, zaspao za volanom. Direktor Komiteta za bezbednost saobraćaja Damir Okanović za Srpski telegraf je izjavio da je zgrožen Mikijevim postupcima i nalaže da višestrukog prestupnika treba odmah kazniti.

– Đuričić je napravio ozbiljno krivično delo. Osim što je sebe doveo u opasnost, izložio je i sve prisutne opasnošću. On kada izađe na put, svi su ugroženi jer on ne zna da vozi i nema dokaz da vozi. Sigurno će biti predat zakonu nakon pregleda i sigurno ga ne očekuje mala kazna za takvo delo. Najstrože ga treba kazniti zbog ugrožavanja celokupnog saobraćaja – rekao je Okanović, koji je bio vidno uzrujan zbog takvog Mikijevog postupka.

Osim njega, za naš list je pričao i Milan Vujanić, profesor na Saobraćajnom fakultetu, koji je oštro osudio Đuričićevo ponašanje za volanom.

– Malo je reći da sam zgranut Mikijevim ponašanjem. Vožnja bez dozvole je krivično delo, posebno što je on višestruki prestupnik. Briga me što rizikuje svoj život, ali on je velika opasnost za sve u saobraćaju. Tu budalu hitno treba strpati iza rešetaka da ne bi pobio decu. Nažalost, zbog takvog kretena ugrožena je bezbednost naše dece, ali i svih nas – rekao je Vujanić.

Kako je Miki nakon udesa prebačen na VMA, Mirko Đuričić nam je ispričao u kakvom je stanju njegov sin.

– Primljen je na odeljenje ortopedije sa teškim telesnim povredama. Sve posekotine, kao i povrede, sanirane su. Moraće do daljnjeg da ostane u bolnici – rekao je Mirko i otkrio šta mu je sin rekao kada se čuo sa njim.

– Čim sam saznao, odmah sam ga pozvao, bio je svestan i rekao mi je da je izašao sam iz auta, da nije toliko strašno, ali bolje da se nije desilo. Međutim, situacija nije baš takva, ipak ima ozbiljne povrede – dodao je otac rijaliti-igrača, dok zadrugarov brat od strica Nenad kaže da je veoma zabrinut za brata.

– Miki će morati da ostane u bolnici. Iako se na prvu ruku činilo da je sve u redu, izgleda da ima komplikacija. Rade mu sve moguće preglede, strahujem za njegov život – rekao je za naš list Đuričićev brat. Nakon nekog vremena uspeli smo da dobijemo i Mikija, koji je za Srpski telegraf otkrio u kakvom se stanju trenutno nalazi.

– Karlica mi je polomljena na dva mesta. Doktori su mi rekli da razmišljaju o operaciji i da ću ostati u bolnici dok se sve ne reši. Zaspao sam za volanom, šta da radim, živ sam čovek, pa grešim – rekao je bivši zadrugar.

Podsećanja radi, pčelar iz Kupinova je često pravio probleme, sklon je tučama, ali i kocki. Sam je pre tri godine priznao da je sav novac od učešća u rijalitiju prokockao. Iako je pokušavao da osnuje svoj biznis, a potom se oproba i u voditeljskoj profesiji, nije mu išlo. Izjavio je da alkohol nikada nije pio, kockao se jeste, ali je navodno prestao. Na kocku je potrošio 200.000 evra. Takođe je u rijalitiju „Maldivi“ priznao da se drogirao, ali da je i to batalio.

Izvor: Republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *