MINA: Moja mama je kreten!

Ivana Vrbaški, majka bivše zadrugarke Mine Vrbaški, razmenjivala je poruke sa nekadašnjim stanarom Bele kuće, Borom Santanom. Portal Pink.rs došao je u posed njihove prepiske, koju možete pogledati klikom na ovaj link, a takođe su se pojavile i informacije da su njih dvoje imali intimnu akciju.

Mina Vrbaški je komentarisala celu situaciju između njene majke i njenog bivšeg cimera.

– Znači moja mama je kreten, odmah da kažem! Prvo me je pitala šta da radi, ja joj kažem da ništa ne izbacuje, da ne priča o tome i ona uradi kontra. Sad mi kaže: „Jao, pa šta da radim?“, ja sam joj rekla da se sama vadi iz svojih g*vana! Ne zanima me! To je njihova priča. Neka rade svoja posla, ja svoja i tako da nemoj da mi se obraća ništa oko Bore – priča Mina.

Nas je zanimalo i da li bi Mina Vrbaški prihvatila Boru Santanu za očuha, ukoliko bi romansa ovog zadrugara sa Mininom majkom prešla u nešto ozbiljnije, a Vrbaški nam je rekla da ne bi imala problem da joj Santana bude očuh.

– Ma Boru mogu da prihvatim kako hoćeš! Bora je moj brat, znamo se i pre Zadruge. Dugo smo se družili. Kao da je to problem – izjavila je Vrbaški za Pink.rs.

Izvor: Pink.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *