MRKONJIĆ UVREĐEN ODGOVORIO SLOBINOJ ĆERKI MARIJI: Bolje poseti OČEV GROB, biće ti lakše!

Milutin Mrkonjić, počasni predsednik SPS, poručio je da razume frustraciju Marije Milošević, ćerke bivšeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, ali da se ne slaže s njom da njen otac nema političkog naslednika u Srbiji.

Marija Milošević je, podsetimo, u ekskluzivnom intervjuu za Kurir kazala da njen otac nema političkog naslednika u zemlji, kao i da su „tatini neistomišljenici živi“, ali i da je posao predsednika Srbije posao iz pakla.

Mrkonjić u razgovoru za naš list navodi da se ne slaže sa ocenom Miloševićeve.

– Razumem Mariju i njenu frustraciju, ali ne razumem i nije tačno da Milošević nema političkih naslednika u Srbiji. Kad to kažem, ne mislim na nas matore, nego na one među mlađom generaciju koji su i te tako nastavili njegove ideje. Država je, kao što sam to mnogo puta ponovio, dužna da obezbedi uslove za povratak najuže porodice Milošević, a tu mislim i na Mariju. Ako mene ikad bude pitala za savet, trebalo bi da poseti grob svog oca, biće joj lakše – kazao je Mrkonjić.

Prema rečima Branka Ružića, potpredsednika SPS i ministra za državnu upravu i lokalnu samoupravu, svako ima pravo na svoj lični stav i ocenu. Na pitanje kako on ocenjuje njene navode, Ružić kaže:

– Nisam u poziciji da dajem bilo kakav sud o stavu nekoga ko nije u političkom životu. Bilo bi pretenciozno.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *