NA KOSMETU POČEO LOV NA VEŠTICE- Prosrpski Albanci su neprijatelji Kosova, a ne Vučićevi ljudi sa Severa!

Nakon što su se iza rešetaka našli Tači i Veselji, kao i još neki čelnici UČK, duhovi prošlosti su se probudili. Na teret im se stavlja više od 100 ubistava, a među njima su i likvidacije „nepodobnih” Albanaca !

Po svemu sudeći, scenario koji se desio u okupiranoj južnoj pokrajini nakon rata, mogao bi da se uskoro ponovi. Albanska intelektualna elita sa KiM insistira na tome da se tzv. Kosovo oslobodi političara na vlasti koje nazivaju “prosrpskim“.

Prema izvorima našeg lista, prvobitno se misli na Avdulaha Hotija, predsednika pokrajinske vlade, Isu Mustafu, ali sa ovog spiska ne otpadaju ni svi oni koji nisu učestvovali u ratu i ne pripadaju tzv. Ratnom bloku.

–Mislim da će Srbija otići sa Kosova onog dana kada Kosovo bude oslobođeno od “prosrpskih“ Albanaca! Oni su na vlasti, ali gospodare i u medijima. To su ti koji brane Srbiju na Kosovu, a ne Vučićevi “banditi“ sa severa – rekao je Enver Bitići, univerzitetski profesor. Nije na odmet zapitati se da li određene strukture u Demokratskoj partiji Kosova (na čijem čelu je bio Tači, a zatim Veselji) i u Kosovskoj obaveštajnoj službi(ŠIK), koju je izvesno vreme vodio Veselji, imaju plan da izazovi nemire među Albancima, ali i uklone sve one koje smatraju izdajnicima tekovina rata terorističke UČK.

Afera / M. Divac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *