NAJNOVIJA VEST: Vladica Rajković, monstrum koji je ubio malu Anđelinu, osuđen na 40 godina zatvora!

Vladica Rajković koji je brutalno silovao i ubio trogodišnju Anđelinu Stefanović osuđen je danas na 40 godina zatvora. Prilikom izricanja presute Rajković nije pokazao ni trunku kajanja.

Vladicu Rajkovića (28) iz sela Vratarnica, tužilaštvo je teretilo za tri krivična dela, i to teško ubistvo i silovanje Anđeline Stefanović (3) i za ubistvo Dragane Stanković (47).

Više tužilaštvo u Zaječaru je za Rajkovića tražilo 40 godina robije. Pored toga, tužilac je tražio i da sud izrekne još 10 godina zatvora Rajkoviću za ubistvo Dragane Stanković koje je izvršio nekoliko godina ranije.

Malena Anđelina Stefanović je tog 9. jula bila na prvom dečjem rođendanu kod komšije, koji je ubičin rođeni brat.

Vladica je pomagao svojim najrođenijima da gostima ništa ne fali i da na što bolji način razveseli mališane. Bar tako su u tom trenutku svi mislili.

Anđelinu je ceo dan nosio na ramenima i pevao joj pesmice. U jednom trenutku ju je uhvatio za ruku i poveo u prodavnicu. To nikome od prisutnih nije smetalo, jer je često bio u društvu dece.

Međutim, on ju je nedaleko od kuće silovao, a zatim i ubio udarcem kamenom u glavu. Nakon što se presvukao i oprao krv sa sebe, vratio se na slavlje kao da se ništa nije dogodilo.

Izvor: Srbijadanas.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *