NAKON SVAĐE SA LUKOM: Nataša Bekvalac umalo izgubila bebu u šestom mesecu zbog stresa!

Nataša Bekvalac navodno je završila u bolnici u šestom mesecu trudnoće zbog stresa koji je, kako tvrde njeni prijatelji, doživela nakon svađe sa suprugom Lukom Lazukićem.

Pevačica je tada, prema rečima dobro upućenog izvora, dobila krvarenje i hitno je sa sestrom potražila pomoć lekara.

– Nataša mi je rekla da ju je muž psihički maltretirao. Problemi u njenom odnosu s Lukom počeli su odmah posle venčanja na Ibici. Lazukić ju je često ponižavao u društvu i vređao. Ona je u drugom stanju bila promenljivog raspoloženja i sve je primala k srcu – priča jedna pevačicina bliska prijateljica i dodaje da je najveći pakao u njihovom braku počeo u novembru prošle godine.

– U šestom mesecu trudnoće, nakon žestoke svađe, Nataša je primljena u jednu ginekološku ordinaciju u Novom Sadu zbog jakog krvarenja koje je nastalo usled doživljenog stresa. Njena sestra Kristina je sve vreme bila uz nju jer je situacija bila veoma ozbiljna. Malo je falilo da dođe do spontanog pobačaja i ona se zbog toga mnogo uplašila. Ginekolog joj je savetovao strogo mirovanje, zbog čega je tada prestala da nastupa. Poštujući savete doktora, Nataša je uspela da iznese trudnoću do kraja i rodi devojčicu Katju, koja će za šest dana napuniti dva meseca – kaže izvor, koji je insistirao na anonimnosti.

Nakon što je optužila muža da ju je brutalno prebio pre nedelju dana, Bekvalčeva izlazi iz kuće samo da bi otišla u Urgentni centar ili u policiju. Ona je sve vreme s bebom, dok je njena starija ćerka Hana, koju je dobila u šestogodišnjem braku s prvim mužem Dačom Ikodinovićem, kod njenih roditelja u Novom Sadu. Pevačica je pre dva dana izbacila sve Lukine stvari iz svog stana, a kako on zbog zabrane prilaska supruzi nije mogao da dođe po njih, to je umesto njega učinio njegov prijatelj u prisustvu advokata. Nataša je pored krivične prijave za porodično nasilje podnela i tužbu za razvod braka u kojoj zahteva puno starateljstvo nad ćerkom, ali je Luka uzvratio kontratužbom sa istim zahtevom, kao i krivičnom prijavom za lažno prijavljivanje.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *