NOVI DETALJI KRVOPROLIĆA NA KARABURMI: Overio ženu, pa razneo sebi glavu!

Obdukcija tela supružnika Momčila (67) i Slavice Pavlovića (64), koji su pronađeni preksinoć u svom porodičnom stanu u ulici Patrisa Lumumbe na Karaburmi, pokazala je da je verovatno reč o ugovorenom ubistvu i samoubistvu.

Motiv ove teške tragedije je tuga i depresija supružnika zbog gubitka sina Aleksandra, koji je poginuo pre dve godine.

– Momčilo je prvo ustrelio svoju suprugu Slavicu iz pištolja, a nakon nekoliko trenutaka je izvršio i samoubistvo pucajući i njoj i sebi u glavu. Obdukcija je pokazala da se žena nije branila. Pored nesrećnog čoveka nađen je pištolj, a ispaljena su dva hica – objašnjava naš sagovornik.

Motiv ove teške tragedije je tuga i depresija supružnika zbog gubitka sina Aleksandra, koji je poginuo pre dve godine. Mladić se bavio padobranstvom, a život je izgubio nakon skoka iz aviona. Momčilo se posle smrti sina razboleo, a kako nezvanično saznajemo, bio je teško bolestan od jednog oblika karcinoma.

Ispred zgrade u kojoj se odigrao ovaj stravičan čin čuli su se samo glasni jecaji. Sa suzama u očima porodica i komšije tešili su jedni druge.
Jedan od komšija rekao nam je da su Pavlovići bili izuzetni ljudi, ali da nikako nisu mogli da prihvate gubitak sina.

– Čuo sam dva pucnja dok sam odmarao, ali sam mislio da mi se učinilo, pa nisam obraćao pažnju. Znam ih godinama, skladan par, i Aleksandar je bio divan momak. Šteta što se dešavaju ovakve stvari dobrim ljudima – kaže komšija Pavlovića.

Kako “Alo!” saznaje, beživotna tela našla je komšinica koja je stalno posećivala Momčila i Slavicu.

– Ona je čula dva pucnja i odmah utrčala u stan. Ne zadugo svi smo pojurili ka vratima Pavlovića. Komšinica koja je zatekla jeziv prizor saopštila nam je: “Ne ulazite, mrtvi su. Zovite policiju!” – kaže jedna od komšinica nastradalih.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *