NOVI MOMENTI: Sa Tijanom Ajfon uhapšene još tri devojke, MEĐU NJIMA I POZNATA MANEKENKA!

Srpski mediji bruje o sinoćnjem hapšenju starlete Tijane Maksimović poznate javnosti kao Tijana Ajfon. Starleta Tijana Maksimović, poznata pod nadimkom Tijana Ajfon uhapšena je noćas kod Bijeljini sa još tri devojke, među kojima je i manekenka Sofija Gačić

Starleta Tijana Ajfon, uhapšena je noćas kod Bijeljine kada je pokušala ilegalno da pređe granicu preko reke Drine i to u čamcu sa još tri deovjke koje je vodila na žurku.

Zajedno sa poznatom srpskom starletom, Tijanom Ajfon, privedene su, pod sumnjom da su učestvovale u prostituciji i tri državljanke Srbije.

Uhapšene su S. Petrović (32), iz Čačka, sa prebavilaštem u Beograd, J. Denić (27), iz Niša, sa prebivalištem u Beogradu (opština Mladenovac i S. Gačić (27) iz Novog Sada, sa prebivalištem u Beogradu.

Gačićeva i Tijana su dobre drugarice i često putuju zajedno.

Podsetimo, Žandarmerija i kriminalistička policija Republike Srpske u saradnji sa kolegama iz Srbije i Slovenije izveli su opsežnu akciju u kojoj je uhapšeno 36 lica kod kojih je pronađena veća količina narkotika i oružja..Policija je u vikendici i automobilima pronašla i oduzela 14 paketića kokaina ukupne mase oko 46 grama, devet komada medicinskih droga, devet pištolja, jedan gasni pištolj, tri pancira i više od 20.000 KM (10.000 evra) u raznim valutama.

Izvor: Kurir/ Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *