NOVI OVK Šiptari naoružani do zuba spremaju se da krenu u pokolj Srba

PRAVE NOVI OVK Šiptari naoružani do zuba spremaju se da krenu u pokolj Srba, evo šta će pokušati da osvoje (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

Prete da će napraviti haos ukoliko političari ne prestanu da pričaju o razgraničenju.

Šiptarski ekstremisti prete

Šiptarski ekstremisti prete, Foto: Printscreen: Twitter

Od momenta kad je Vučić izborio za Srbiju bolju međunarodnu poziciju i kad je postalo jasno da je na putu da se izbori za nešto za Srbe na Kosovu i Metohiji, bilo je jasno da je dirnuo tamo gde ne sme – u osinje gnezdo, a takođe je bilo jasno da će šiptarski ekstremisti podivljati. Samo je bilo pitanje vremena kad će se to dogoditi.

 

– Pozivamo političare da prestanu da prodaju ili na bilo koji način trguju teritorijom Kosova zarad svojih ličnih interesa. Moramo odmah da prestanemo da pričamo o trgovini teritorija Severne Mitrovice i Preševske doline – kažu između ostalog šiptarski ekstremisti, preteći pokoljom Srba ukoliko dođe do razgraničenja Srba i Albanaca, odnosno realizacije politike mira koju vodi Aleksandar Vučić.

Zanimljivo, maskirana osoba koja je izgovorila gnusne reči nema kosovski, već južno-albanski akcenat, što dovoljno govori da Albanci sa Kosova i Metohije imaju veliku podršku ekstremista iz Albanije, kao 1998. i 1999. kada su činili razne gadosti i zverski mučili i ubijali srpsko i nealbansko stanovništvo.

 

I dok se opet paravojno organizuju sa namerom da nam otmu sve, istovremeno naša opozicijia zabija klipove u točkove, vodi jalovu raspravu o tome šta je Vučić uradio, odnosno šta je trebalo da uradi, jer osim što su opsednuti predsednikom Srbije, drugih planova i programa nemaju.

Što je još gore, pojedini Srbi sa Kosova takođe navijaju za otcepljenje južne srpske pokrajine i stolicu u UN. Naravno, iz svojih luksuznih stanova u Beogradu. Dovoljno je pomenuti Radu Trajković i njena dva stana u Sarajevskoj ulici, a zbog jednog od njih, za stan od čak 116 kvadrata, na lokaciji gde se cena kvadratnog metra kreće od 2.000 evra pa na više, Trajkovićeva je tužena.

 

Napadima na državnu politiku prema Kosovu i Metohiji Trajkovićeva pokušava da za sebe izvuče materijalnu korist po već oprobanom metodu, ne mareći za srpski narod na KiM i za njihovu sudbinu u kosovskoj pokrajini, kao ni za njihove kuće i ognjišta.

AUTOR: 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *