OBJAVIĆU SNIMAK NAŠEG SEKSA: MACA DISKRECIJA PRETI BAKI PRASETU

FacebookTwitterLinkedinPinterestredditVKEmail

Senada Nurkić, alijas Maca Diskrecija, počela je da preti Bogdanu Iliću, poznatijem kao Baka Prase, da će objaviti snimak njihovog seksa jer je besna, što ju je otkačio zbog nove devojke Anje Blagojević, saznaje Kurir.

Da je starleta besna i nezadovoljna time što je jutjuber kulira može se videti i po njenim komentarima na društvenim mrežama.

Baka Prase
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Ispod zajedničke fotografije Bogdana i Anje, objavljene na njegovom Instagram profilu, Nurkićeva je napisala: „Zaboravio me! Strašno!“, a dan pre toga je u sa svojim pratiocima javno pričala o Iliću.

Baka Prase
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

– Otkazali sponzori, uskoro snimam za drugi tjub – napisao je Baka, koji je ripostovao Macin odgovor i bezobrazne emodžije, na pitanje koje je glasilo: „Da li se ložiš na Baku Praseta?“

Maca Diskrecija
FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Prema rečima našeg izvora bliskog jutjuberu, on je nedavno imao kratku aferu sa starletom, koja je priznala da se bavi prostitucijom. Nije planirao da se upušta u ozbiljnu vezu sa Macom, kaže naš sagovornik, i ona je toga bila svesna.

Međutim, izgleda da je kod Diskrecije proradila sujeta kad je Baka Prase obelodanio ko je njegova devojka i objavio nekoliko slika s njom. Tad je Senada počela da ga zove neprestanu i da mu šalje poruke, u kojima mu je pisala da će izneti u javnost detalje njihovog odnosa, kao i da planira da objavi snimak njihovog seksualnog odnosa koji se nalazi u njenom telefonu. Navodno, kako kaže naš izvor, Ilić nije reagovao na provokacije i pretnje Nurkićeve, pa je ona odlučila da se javno obračuna s njim.

Baka Prase
FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE

Baka Prase i Maca nisu odgovarali na naše pozive.

Podsetimo, Ilić je nekoliko puta pričao o tome da često menja devojke i da je sa svakom isključivo iz zabave. Ali, kad je upoznao influenserku Anju shvatio je da je njihova ljubav ozbiljna pa je rešio da se više ne skrivaju. Maca takođe ne govori u javnosti o tome ko su njeni partneri, osim ako se desi situacija da joj neko od muških klijenata ne plati za usluge ili odluči da prekine komunikaciju s njom. Nekoliko puta desilo se da je Diskrecija pokazala da joj taj nadimak ne pristaje, jer je objavljivala imena i slike muškaraca s kojima je bila, snimke telefonskih pozive, iako je znala da su oni oženjeni.

Kurir.rs/A.P.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *