OČAJNIČKI POTEZ: Milo podmeće demonstracije da bi skrenuo pažnju s litija!

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović u očaju je otkad su litije za odbranu srpskih svetinja preplavile državu, pa je smislio novu prevaru kako bi se politički ovajdio od tih protesta.

Naime, nekoliko stotina ljudi okupilo se u subotu uveče na protestu u Podgorici pod sloganom „Mora da ide“, a glavni zahtev navodno je bila ostavka Đukanovića, koji je istaknut kao glavni izvor problema u državi. Međutim, kako saznaje Srpski telegraf iz odlično obaveštenih izvora, ovaj protest organizovao je sam crnogorski lider da bi miran otpor bezumnom Zakonu o slobodi veroispovesti preveo na politički teren.

  • Milo je očajan zbog masovnosti protesta širom Crne Gore, pa sve čini kako bi ispalo da je ovo protest protiv njega, a ne protiv oduzimanja svetinja. Pošto se veliki broj članova njegove partije DPS svakodnevno šeta sa narodom u litijama, Đukanović sada više ne zna gde udara, pa ove šetnje naziva politički motivisanim sredstvom protiv aktuelne crnogorske vlasti – objašnjava naš sagovornik.

On ističe da je protest u centru Podgorice pod parolom „Mora da ide“ zapravo nastao u režiji Đukanovića i rezultat je njegove želje da zamaskira postojeći veliki problem koji se javio nastankom litija, za koje smatra da štite velikosrpske interese u Crnoj Gori.

  • Zapravo, u pitanju je nova prevara iskusnog političkog lisca koji je navikao da iz svake situacije izvuče korist. Dosetio se da napravi lažni protest protiv sebe – zaključuje naš izvor.
  • Izvor: Republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *