Odloženo saslušanje Marije Mali

Saslušanje Marije Mali, bivše supruge gradonačelnika Beograda Siniše Malog, odloženo je jer je postupajući tužilac na službenom putu.

Više javno tužilaštvo uputilo je krajem februara poziv na razgovor Mariji Mali, kako bi dala iskaz u vezi sa tvrdnjama oko Agencije za borbu protiv korupcije i u vezi sa svim ostalim navodima u medijima.

Marija Mali je u medijima svog bivšeg supruga optužila za učešće u rušenju objekata u beogradskoj četvrti Savamala i dodala da zna koja je firma svojom mehanizacijom izvela tu aktivnost u noći između 24. i 25. aprila 2016. godine.

U intervju za NIN, ona je rekla da je spremna da nadležnim organima otkrije ime firme koja je rušila u Hercegovačkoj, ali da je niko nije pozvao.

Ona je, takođe, rekla da je njen nekadašnji suprug sakrio od Agencije za borbu protiv korupcije deo imovine koju poseduje.

Marija i Siniša Mali su u međuvremenu postigli dogovor da u javnosti više neće govoriti o svom privatnom životu. Beta Her projects https://eduessayhelper.org about a horse named lightening and visions in a crystal ball are in search of a publisher

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *