Osam razloga za jutarnji seks: Četvrti će vam se NAROČITO DOPASTI!

Iako nije važno kada i gde se vodi ljubav, jutarnji seks ima svojih prednosti i može biti zaista poseban doživljaj. Osim toga, nije svejedno kako ćete započeti dan, a ovako će sigurno početi dobro.

Razbudiće vas brzo

Ujutru je čovek svež i odmoran, za razliku od večernjih sati, posebno tokom radnih dana. Osim toga, malo živahnosti ubrzava cirkulaciju i razbuđuje.

Za bolji dan

Jutarnji orgazam će vam definitivno  popraviti dan i raspoloženje. Ako jutro počne dobro, dobar bi trebao biti i ostatak dana jer ćete zračiti pozitivnom energijom.

Dodatno uzbuđenje

Ujutro pre posla možda imate 10-tak minuta koje još možete provesti u krevetu. To može uneti dodatno uzbuđenje u odnos jer ga treba obaviti na brzaka.

Totalno opuštanje

Kada dođe slobodan vikend, nema ništa lepše nego satima se opuštati u krevetu nakon strastvenog seksa. To pomaže parovima da dodatno učvrste međusobnu povezanost.

Bićete seksi ceo dan

Iako možda nećete imati ništa posebno na sebi niti trunku šminke na licu, ice će vam krasiti osmeh što će pozitivno uticati na druge ljude i atmosferu u prostoru. Biete prepuni seratonina, hormona sreće.

Kreativnost i produktivnost

Jutarnji seks je okidač za produktivnost, jer kada je čovek srećan i zadovoljan, automatski bolje i brže radi.

Doživljaj za pamćenje

Zamislite seks vrlo rano ujutru, dok sunce izlazi, sve je tiho i mirno, samo se čuju ptičice koje cvrkuću na drveću. To je zaista poseban doživljaj.

Doručak će vam biti još ukusniji

Nakon što jutarnjim seksom pokrenete cirkulaciju i razgibate se, telo će vam posebno uživati u doručku jer će mu trebati dodatna doza energije. Doručak je ipak najvažniji obrok u danu.

Izvor: Žena Blic

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *