Otac devojčice koju je seksualno uznemiravao frulaš – Terao je da se zakune da nikom neće reći!

Novosti.rs /S. BABOVIĆ

Foto: Privatna arhiva

TO je bio prvi čas frule na kom su bili sami. Uvek je tu bila njegova žena, a uglavnom su to bili časovi sa grupom dece.

Kada se tog 8. novembra naša ćerka vratila sa časa, moja supruga je odmah primetila da nešto nije kako treba. Pitala je dete i ona joj je odmah sve ispričala.

R.V., otac devojčice, kaže da je M.C, inače osumnjičeni za krivično delo nedozvoljene polne radnje nad detetom ”zakleo ćerku u crkvu da ne kaže nikome šta se desilo”.

– Nismo imali dileme da li da prijavimo sve policiji – priča R. V. – Devojčicu su saslušali i u Centru za socijalni rad, posle još jednom u tužilaštvu. Sve joj je ovo teško palo. Bili smo i kod psihologa u Kruševcu, ali verujem da će se oporaviti od svega.

Otac kaže da frulaša poznaje godinama, kao i da mu je dosta pomagao, čak mu je, dodaje, prodavao i slike i radove u duborezu kada je bio u teškoj finansijskoj situaciji. Dodaje da se sada čuju svakakve priče, da i druge devojke svedoče o svojim nemilim iskustvima sa njim, kao i da iza sebe ima krivičnu prijavu.

– Ne znam ni sam koliko smo puta sedeli zajedno, pili kafu. Poznaje mi celu porodicu, kao i ja njegovu, i ne mogu da verujem šta je uradio mom detetu – nastavlja R. V. – Kada sam čuo da je pušten iz pritvora, zatražio sam policijsku zaštitu i oni su sada non-stop ispred naše kuće. Živimo na selu, izdvojeni smo od prvih komšija oko 600 metara. Kući može da se priđe sa 12 strana. Dok ga ne nađu, nismo mirni, jer ko zna na šta je sada spreman.

ISKOČIO KROZ PROZOR

Policija u Brusu i dalje traga za muzičarem, čiji je nestanak prijavila porodica u ponedeljak uveče, nakon što je osumnjičeni, kome se na teret stavlja da je desetogodišnju devojčicu pipkao u predelu grudi, pušten iz pritvora. Za sobom je ostavio i pismo, čiji sadržaj po svoj prilici nema veze sa ovim slučajem. Iz kuće je navodno iskočio kroz prozor. Kako saznajemo, u poruci ostavljenoj u kupatilu je pisalo: „Bo.., ti si zlo za kulturu Srbije, samo ti pare važne, sve od tebe stoji i Ra… uz pomoć Jul… Proklet bio ko ide u Prislonicu od mojih frulaša“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *