OVO JE VEĆ BIZARNO: Majka postavila sliku bebe sa veštačkim noktima, URNISALI JE KOMENTARIMA! A tek crtanje obrva bebama…(FOTO)

Na „Reditu“ je objavljena fotografija na kojoj se vidi ruka veoma malog deteta sa ogromnim veštačkim noktima. Brojni roditelji koji su videli ovu fotku bili su zgranuti, komentarišući da su nokti gotovo jednake dužine kao i prsti. Kako god da se trudite kao roditelj, neko će uvek reći da nešto ne radite kako treba, ali u ovom slučaju svi su se složili – to definitivno nije za decu!

Akrilni nokti, ukrašeni šljokicama, kamenčićima i Luj Viton logoom šokirali su ljude, koji nisu štedeli majku koja bi ovako nešto uradila, prenosi „Glas javnosti“.

„Dete ovime može da iskopa sebi oko“, komentar je jednog od zabrinutih posetilaca mreže, dok drugi poručuju: „Jednostavno –  ne“.

Neki sugerišu da je reč o zalepljenim noktima, te da se možda mama samo malo zabavljala kod kuće, ali svi su saglasni u jednom – nokti su kič i mogu biti opasni po dete.

Foto: Reddit/trashy

A šta reći o posve bizarnom trendu postavljanja slika na kojima su bebama iscrtane obrve kako bi, valjda, ličili na zlikovce iz crtaća (!) Možda se neko tako zabavlja, nekome je možda i smešno, a nama se čini da bi trebalo da reaguju oni koji se bave zaštitom prava dece!

Foto: Imgur
Foto: Wallshit

Ili je na društvenim mrežama baš sve dozvoljeno!

(AFERA/Glas javnosti)

Naslovna fotografija: Jutjub/Printskrin

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *