POENTA SEKSA JE SAMO UDRI DUBOKO! Jovana Jeremić ponovo šokirala – KADA JE VELIKI BOLI! MORA DA BUDE PRISTOJNE VELIČINE

Jovana Jeleremić otkrila intimne detalje iz kreveta.

Otkaz voditeljke Jovane Jeremić izazvao je ogromnu pažnju i svi mediji su danima pisali o tome, nakon čega je dala brojne intervjue u kojima iznela zanimljive detalje o privatnom životu.

Ona je otkrila da bi intimne scene snimala sa Acom Lukasom, da planira da napiše erotko-detektivski roman, a sada je otkrila i šta voli u krevetu.

Volim za sebe da kažem da sam vatrena , ne volim nastrane stvari, volim strastveno vođenje ljubavi. To sve kod mene mora da bude senzualno. Ja sam tip žene koja voli klasiku pomešanu sa strašću„, rekla je Jovana na televiziji „Haype“ i dodala:

Poenta seksa sa mnom je samo udri duboko, ja sam škorpija, ona voli duboko„.

Jovan je istakla i da joj je veličina bitna.

Ja sam uvek imala normalne. Nema gore stvari nego da se on skine i dole nema ništa, ne znam šta bih radil. Ne treba da bude veliki onda boli posebno koja je uska, kao ja. Mora da bude normalan“ objasnila je Jovana i dodala da je ona manijak u krevetu.

Priznala je da ima eksplicitne fotografije u donjem vešu, ali i da ih je slala mužu i prijateljicama.

Slala sam mužu i prijateljicama slike u donjom vešu„, otkrila je Jovana, kao i da njene prijateljice njoj šalju gole slike.

Jovana je jednom prilikom istakla i da ju je muž osvojio upravo preko kreveta!

Mene je moj muž osvojio preko kreveta. Jednostavno nam je seks od prvog momenta bio fantastičan, što mi je veoma važno jer sam strastvena. To sa njim zapravo nije bio samo seks već vođenje ljubavi„, objasnila je ona u jednom intervju.

(Мондо)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *