Policija traži HAPŠENJE SVIH MARJANOVIĆA, tužilaštvo ne da!

Prema navodima policajaca koji godinu i po dana rade na slučaju ubijene Jelene Marjanović, cela porodica njenog muža je hvatana u laži nekoliko puta, pa inspektori smatraju da su, osim supruga Zorana, u njeno ubistvo umešani i Zoranovi otac Vladimir, majka Zorica i brat Miloš, i traže od tužilaštva njihovo hapšenje!

Ipak, kako piše Informer, nadležni tužilac to odbija, smatrajući da za hapšenje još nema dovoljno čvrstih dokaza.

– Oni su jako sumnjivi od samog početka istrage. Jednsotavno, priče im se nikako ne poklapaju i oni u svojim iskazima nikako ne mogu da usklade sve detalje vezane za Jelenin nestanak 2. aprila prošle godine… U prvom iskazu Zorana Marjanovića on kaže da se oko 17 časova zabrinuo što Jelene nema, a onda ju je sam tražio sve do 20 časova, kad je pozvao policiju. Međutim, Zoranove kasnije izjave, kao i njegovog oca Vladimira, majke Zorice i brata Miloša, u vezi sa njihovim kretanjem tog dana, nikako se nisu poklapale. Kad bi ih suočili sa različitim izjavama, oni bi se odmah pravdali da su pod velikim stresom i da su se zbunili – rekao je sagovornik lista iz policije.

Nadležni smatraju da bi hapšenjem preostalih članova porodice psihički pritisak na Marjanoviće bio mnogo veći i uvereni su da bi neko od njih progovorio. Posebno se ističe i činjenica da bi u tom slučaju brigu o Zoranovoj ćerki Jani preuzeo Centar za socijalni rad, a pošto je on jako osetljiv i na sam pomen deteta, policajci veruju da ne bi štitio ni roditelje ni brata kada bi došlo do toga da mu se oduzme starateljstvo nad Janom.

Međutim, iz tužilašta nisu želeli da komentarišu takve navode policije, pa su kratko izjavili:

– Kada bude reelevantnih dokaza da je bilo ko od članova te porodice umešan u Jelenino ubistvo, istog trenutka će biti izdat nalog za hapšenje. Do tada, od toga nema ništa.

Izvor: Informer.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *