POMIRILI SE I ZA VEČE PROKOCKALI 4.000 € – Miljana i Zola ponovo zajedno? Majka šokirana – NEMA OBZIRA PREMA NAMA

Miljana i Zola su se navodno pomirili i vratili starom poroku.

Rijaliti učesnici Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola nakon raskida u januaru u više navrata su isticali da se nikada neće pomiriti, međutim čini se da su svoja obećanja pogazili.

Kako prenose domaći mediji Miljana i Zola su navodno ponovo zajedno i uhvaćeni su u jednoj kockarnici u Beogradu.

Miljana i Zola su se pomirili čim je ona napustila rijaliti kao trećeplasirana u finalu.I odmah su otišli da se kockaju! U kazinu su proveli celu noć na aparatima. U početku su dobili nešto para, a onda su počeli da gube. Potom su uložili još novca, ali su i to izgubili, pa su na kraju tamo spiskali čak 4.000 evra„, rekao je izvor i dodao da Miljana vezu krije od roditelja:

Mami Mariji i tati Siniši rekla je da je završila sa Zolom za sva vremena i da će im sav novac koji je zaradila u rijalitiju dati za lečenje. Ubedila ih je da mora da se vrati iz Niša u Beograd zbog emisije ‘Narod pita’, ali nije pominjala Zolu. Marija će teško podneti saznanje da joj je ćerka ponovo s njim. Ona ne podnosi Zolu„.

Miljana i Zola se još nisu oglašavali ovim povodom, a Marija Kulić se iznenadila kad je čila da se par pomirio.

To je strašno! Ne mogu da verujem da je toliko bezobrazna! To je dokaz da nema obzira prema našoj situaciji i bolesnim roditeljima. Razočarana sam u nju„, rekla je Marija.

Marija Kulić

(MONDO/Informer)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *