POTRESNO: Bulatovi su doživeli veliki gubitak!

Porodica pevača Marka Bulata prolazi kroz težak period, a gubitak je najteže pao njegovoj ženi.

Porodica pevača Marka Bulata u poslednje vreme prolazi kroz nikad teže trenutke. Posle afere kokain, problema sa novorođenom ćerkicom, zapaljenog automobila, Marija je ovih dana izgubila blisku osobu.

Naime, Marija je na društvenim mrežama objavila emotivan tekst o gubitku svog bliskog prijatelja sa kojim je, kako bi se reklo iz njene poruke, bila u lošijim odnosima donedavno.

– Zvali su te betmen, a ja kume. Bio si jedan od najboljih ljudi koje sam znala i iskreno volela. Neko kome sam uvek mogla da se poverim, neko ko je mogao da me zasmeje kao retko ko čak i u najtežim trenucima. Beskrajno duhovit i hrabar kao niko. Sada saznajem koliko si muka imao a niko ih nije znao. Postali smo kumovi i toliko toga prošli zajedno. Kaladont, zanimljiva geografija, odlazak na Piranu sa 200 dinara. Omiljeni pevač ti je bio moj Marko a ja nikada nisam htela sa tobom. Nisi pričao sa mnom godinu dana i duša me je bolela. Patila sam za onim večerima kada smo sa Lukom sedeli na terasi i pili vino… Mocinog rođendana, a i on je otišao, našeg odlaska na more… Bože koliko mi je drago što sam imala priliku da ti kazem da te volim kao brata, što si doživeo da ti Marko peva na uvce i kući samo tebi…Hvala ti za svaki osmeh, za svaki razgovor – napisala je Marija i dodala:

– I ljudi… praštajte odmah sada i večeras! Praštajte, odblokirajte i zagrlite, jer mozda nikada više nećete imati tu priliku!! Hvala ti što smo je pružili jedno drugom!!! Neka te anđeli čuvaju dobri moj kume. Živećeš u našim srcima i u svakoj Markovoj pesmi. Obećavam!!! I znam da sada vidiš šta sam ti napisala, a ti nisi stigao da pročitas!!! Digital, Dijana Dijana, Luka kako gura Bojanu, ona visoka u NS… kazne za brzu vožnju… mogla bih satima da pišem! Šubara i pas u pet ujutru! Tobi koga smo krili, tvoje izmišljanje da nećeš na bata laki… Naše slike sa aparatima za pritisak… Sofija je plakala. Ostao si joj dužan pesmu, a meni izlazak… ali nema veze. Volimo te puno svi – piše u dirljivoj poruci uz koju je priložila i fotografije.

Pored toga, Marija je objavila i svoju poslednju prepisku sa pokojnim prijateljem koja je potresla njene pratioce na društvenoj mreži.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *