POZNATI REPER BRUTALNO MALTRETIRAO ŽIVOTINJE U RIJALITIJU: Zlostavljač se posvađao sa ljubavnicom, pa iskalio bes

Ponašanje repera zgrozilo je javnost.

Nasilje u rijaliti programu „Zadruga“ odavno je postalo svakodnevnica, ali poslednjih dana gledaoci sve više svedoče i scenama u kojima rijaliti učesnici svoju agresiju i bes ispoljavaju nad životinjama. Poslednji u nizu koji je to učinio, bio je reper Nenad Aleksić Ša, koji je išutirao nedužne kokoške nakon žučne rasprave sa svojom ljubavnicom Tarom Simov.

U razgovoru za „Alo!“ psiholog Radomir Čolaković objašnjava da je nasilje nad životinjama često znak patologije ličnosti koja se manifestuje u najranijem detinjstvu.

– Ako bismo analizirali biografiju serijskih ubica, mogli bismo da pronađemo da su maltretirali životinje u ranom dobu. Pre svega radi se o poremećenim ličnostima, koji imaju psihopatske elemente. Ovde više nije reč da li se nasilje vrši nad životinjama ili ljudima, radi se o živim bićima – rekao je na početku razgovora za „Alo!“ Čolaković i dodao da je rijaliti učesnicima teško da kontrolišu svoje agresivne impulse.

Nenad Aleksić Ša

 Ovde imamo primer rijaliti učesnika koji vrši nasilje nad životinjama. Imamo primer umno poremećene osobe, koja živi u zatvorenom prostoru i u takvom ambijentu, smatra da se ponaša normalno – kaže Čolaković i objašnjava o kakvom je tipu ličnosti reč.

– To su patološki tipovi ličnosti koji ne mogu realno da sagledavaju stvari i da normalno procene situaciju. Njihova stanja se vremenom pogoršavaju i teško se leče – kaže naš sagovornik na kraju. Sa druge strane, iz udruženje za zaštitu životinja „Feniks“ oštro su osudili reperov nasilni gest i poručili da životinjama nije mesto u rijalitiju.

Nenad Aleksić Ša

– Treba izbaciti životinje iz „Zadruge“, jer zadrugari nisu sposobni da se brinu o njima na adekvatan i pravilan način. Po Zakonu o zaštiti životinja sve je to za sankciju. Smatramo da bi produkcija trebala da kazni učesnike za ovakvo ponašanje – završava on.

Pakleni plan Ivane Aleksić čim Nenad izađe iz Zadruge: Ša i ljubavnici Tari sledi pakao, neće im dobro nakon ovoga.

(АLO)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *