Prevario Šarićevu majku, pa ubijen sa pet hitaca

Ubica, za kojim traga policija iz Novog Kneževca, u Aksentija Ilijina (41) ispalio je pet hitaca i pobegao u njive, gde se najverovatnije i krio dok uviđaj nije završen, saznaje “Alo!”.

Beživotno telo nesrećnog čoveka pronašao je komšija, koji je odmah pozvao Hitnu pomoć. Ilijin je davao znake života, ali je preminuo na putu do bolnice.

– Ubica je ušao i dvorište Ilijina, koji je pio kafu, i ispalio pet hitca iz pištolja. Ubijeni je imao vidljive rane na glavi, stomaku i ruci – kaže naš izvor.

Majka ubijenog Ilijina je za ubistvo sina čula od Aksentijevog komšije koji živi u ulici Vuka Karadžića, nedaleko od mesta gde se dogodio zločin. On je došao da pozajmi kosilicu. Žena je u šoku jedva mogla da govori.

– Nisam mogla da poverujem svojim ušima kada sam od Aksentijevog komšije čula šta se desilo. Nisam u stanju da govorim, niti bilo šta znam – rekla je utučena majka.

Njena ćerka zamolila je novinare da napuste njihovo dvorište.

– Sa Aksentijem sam bio samo na „zdravo“ i nismo se posećivali. Nisam primetio ništa sumnjivo u utorak kada sam došao sa posla iz Kelebije. U sredu oko 10 sati video sam da ispred njegove kuće stoje policijski automobili. Čuo sam da je ubijen. Nismo imali nikakvih problema. Živeo je sam i nedavno je sve renovirao. Kuću je nasledio od dede, čije ime je nosio – kaže Zvonko Petrović (24), koji je s druge strane ulice posmatrao uviđaj.

Drugi meštani Banatskog Aranđelova nisu znali da kažu čime se bavio ubijeni Aksentije. Govore da je živeo sam, da je bio povučen i da se u selu nikome nije zamerio.

Inače, Aksentije je pre šest godina uhapšen u Kraljevu zbog sumnje da je sa Milivojem Terzićem iz Pljevalja prevario majku Darka i Duška Šarića za 300.000 evra. Prema pisanju podgoričkih medija iz 2011. godine, tridesetsedmogodišnji Milivoj Terzić iz Pljevalja osumnjičen je da je prevario majku narko-bosa Darka Šarića za 300.000 evra.

Prvobitno se mislilo da se Terzić obesio u zatvoru u Spužu, ali je obdukcija pokazala da mu je nos polomljen i da je zadavljen žicom. Mediji su tada, osim o Terziću, pisali i o Aksentiju Ilijinu, koji je navodno bio Milivojev saučesnik. Protiv njih dvojice je bila podignuta optužnica zbog krivičnog dela prevare.

Oni su se teretili da su se lažno predstavili Ivanki Šarić, majci Darka i Duška Šarića. Ivanka je prijavila policiji da je njemu i Aksentiju Ilijinom isplatila 300.000 evra. Oni su obećali da će “srediti” da njen sin Duško, uhapšen zbog sumnje da je krijumčario narkotike i vodio poslove svog brata Darka Šarića (koji je tada bio u bekstvu), izađe iz zatvora.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *