Преживео упуцани Пинк пантер: Шарац на интензивној је нези?

Мушкарац Александар Шaрац (35), који је данас упуцан у гаражи ТЦ Ушће је означени припадник међународне разбојничке банде Пинк пантер, испред чије куће на Бановом брду је прошле године убијен мушкарац, за шта је оптужен одбегли плаћени убица Чаба Дер, а дели породичну кућу са бившим кошаркашем Партизана Вукашином Авдаловићем. Новости су објавиле да је Шарац преминуо након што је упуцан, али портал Нова извештава да је ипак преживео напад и да се налази на интензивној нези. Иначе ТЦ „Ушће“ је најпосећенији тржни центар у Београду и Србији и највећа гужва је суботом поподне.

“Након урађене дијагностике, он је смештен на одељење интезивне неге са тешким повредама које је задобио”, преноси Нова.

Нападач је прво жртву јурио неколико минута кроз гаражу, а затим га је упуцао. Потом је побегао, а полиција која је убрзо дошла до Ушћа је одмах блокирала читаву зграду и покренузла потрагу.

Има Александра Шарца познато је јавности од пре две године када је испред његове куће у улици Рајка од Расине на Бановом брду убијен Небојша Марковић (37), супруг његове рођаке.

Марковић је убијен у тренутку када је носиљку за бебу паковао у свој аутомобил, када му је изненада пришао убица и испалио у њега хице из аутоматског оружја. Истрагом је утврђено да Марковић није био мета напада, као и да је највероватније убијен грешком.

Полиција је убрзо идентификовала напдача као Чабу Деру, означеног плаћеног убицу који је убрзо након овог злочина побегао из Србије. Претпостављало се да је управо Александар Шарац био Чабина мета, а као могући мотиви спомињале су се наводно његове везе са разбојничком бандом Пинк пантер.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *