PRIVEDEN MLADIĆ SA TELEFONOM JELENE MARJANOVIĆ: Novo hapšenje u slučaju ubistva pevačice

Kod izvesnog mladića iz Borče pronađen je mobilni telefon za koji postoje indicije da ga je povremeno koristila Jelena Marjanović, ubijena pevačica.

Navodno, ovaj aparat je ona krišom upotrebljavala, bez znanja ostalih ukućana. U toku je detaljna provera o tome da li je telefon zaista njen, jer bi to mogao da bude jedan od ključnih tragova u rasvetljavanju monstruoznog zločina, pišu Novosti.

Mladić je priveden i sa njim je obavljen informativni razgovor, čija se sadržina drži u tajnosti. Njemu je, prema nezvaničnim saznanjima, aparat oduzet i u toku je veštačenje. On je prethodno detaljno objasnio kako je došao do tog mobilnog telefona.

Za nekoliko dana u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu biće nastavljeno ispitivanje svedoka u istrazi koja se vodi protiv Zorana Marjanovića, Jeleninog supruga, koji je trenutno jedini osumnjičeni za njenu smrt. Kako se saznaje, biće saslušani svedoci sa nasipa Crvenka, odnosno oni koji su tog popodneva bili u ovom delu Borče, nedaleko od kanala.

Oni, međutim, nisu bili od velike koristi ni policiji, jer nisu bili sigurni u vreme i dan kada su videli Zorana, Jelenu i njihovu ćerku Janu, kako stižu na nasip. Kao svedoci iskaze će dati i žena koja je čuvala stoku, kao i toliko u javnosti pominjani biciklista.

Svedoka ubistva Jelene Marjanovića, nažalost – nema! Ova činjenica provejava iz spisa predmeta koje je policija dostavila Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, zaduženog za istragu ovog zločina. Šta se dogodilo tog kobnog dana, 2. aprila prošle godine, oko 17 sati na nasipu Crvenka u Borči – zna samo zločinac!

Policija je odmah na početku detaljno pregledala mobilni telefon, koji je pronađen nedaleko od tela ubijene pevačice. On je veštačen i detalji sa baznih stanica i analiza komunikacija predati su, takođe, tužilaštvu.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *