RAT SLOBINIH NASLEDNIKA! MARIJA I MARKO MILOŠEVIĆ U ZAVADI: Prekinuli gotovo svaki kontakt, a evo kada je puklo!

Marko i Marija Milošević, deca Slobodana Miloševića, bivšeg predsednika SRJ, i Mire Marković, nisu u najbolji odnosima i slabo komuniciraju, saznaje Kurir od njihovih porodičnih prijatelja.

Da su naslednici Miloševića razjedinjeni po važnim pitanjima, vidi se već neko vreme, a poslednja u nizu odluka koju je Marija povukla mimo brata tiče se otkazivanja punomoćja advokatu Zdenku Tomanoviću u postupku povodom otmice Slobodana Miloševića, dok je Marko Milošević, s druge strane, ostavio Tomanovića da ga zastupa. Marija i Marko Milošević imali su sukob i zbog kremacije i mesta gde će biti položena urna njihove majke.

  • Marko i Marija Milošević slabo komuniciraju, nisu naročito bliski i slabo se čuju. Marija je osvetoljubiva i isključiva, a Marko nije. Potpuno su različiti – navodi izvor Kurira blizak porodici Milošević i dodaje: – Marija je uvek više volela Slobu, dok je za Miru govorila da je partizanka. S druge strane, Marko je bio posebno blizak sa majkom, bio je jako vezan za nju.

Prva pukotina u odnosu brata i sestre, koju je javnost dobila maltene na tacni, bio je raskol po pitanju toga da li će njihova majka biti kremirana i gde će biti položeni njeni ostaci. I dok je Marija bila protiv kremacije i da pepeo bude donet u Požarevac, Marko je insistirao na tome. Na kraju, urađeno je onako kako je Marko predložio – Markovićeva je kremirana u Rusiji, a urna s pepelom je položena pored groba Slobodana Miloševića.

Otad o deci Miloševića nije bilo mnogo vesti, dok se pre dva dana advokatska kancelarija „Tomanović“ nije oglasila saopštenjem zbog obustave krivičnog postupka protiv bivšeg upravnika Okružnog zatvora u Beogradu Dragiše Blanuše (zbog otmice Miloševića iz Centralnog zatvora i isporuke Tribunalu). U saopštenju se, između ostalog, navodi da je Marija Milošević Tomanoviću otkazala punomoćje, ali da je još uvek zastupnik njenog brata Marka Miloševića.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *