RAZBOJNICI UBILI MUŠKARCA PRED SUPRUGOM: Upali mu u kuću, tražili novac, pa zapucali!

Dva maskirana rabojnika ubila su 49-godišnjeg muškarca pred suprugom, u njihovoj kući u skopskom selu Indžikovo, javili su danas makedosnki mediji.

Prema portalu A1 on, ubistvo se desilo oko ponoći, kada su dve naoružane osobe sa maskama na glavama ušle u kuću 49-godišnjeg žitelja Indžikova, tražile mu novac, a zatim pucale u njega u hodniku kuće.

Televizija Alsat je objavila da su dve naoružane osobe tražile pare i da je, nakon što je I.A. rekao da ih nema i da ima u dvorištu džip koji mogu da uzmu, jedan od razbojnika je pucao i pogodio ga u glavu.

Razbojnici su pobegli, a skopska policija je danas potvrdila ubistvo u Indžikovu, navodeći da ga je prijavila M.N, supruga ubijenog 49-godišnjeg I.A.

Policiji u Skoplju je, precizora se, „sinoć u 23.06 M.N. prijavila da je u dvorištu kuće u selu Indžikovo, prilikom rasprave dve osobe sa njenim suprugom I.A. (49), jedan od njih pucao iz pištolja u njega“.

„Lekar hitne medicinske pomoći je konstatovao smrt, a uvid na mestu (zločina) je obavila ekipa Sekretarijata unutrašnjih poslova Skoplje. Radi se na rasvetljavanju slučaja“, navodi se u saopštenju.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *