RUSKI NAUČNICI PRONAŠLI LEK ZA HOMOSEKSUALNOST

RUSKI NAUČNICI PRONAŠLI LEK ZA HOMOSEKSUALNOST

 

 Lečićemo gejeve, lezbejke da sačekaju!

 

Iran, Kina i Saudijska Arabija su prve zemlje koje pokazuju veliko interesovanje za novo otkriće

 

Doktor Dimitrij Jusrokov Slamini sa ruskog Instituta za medicinske nauke u Novosibirsku i njegov tim istraživača otkrili su, kako tvrde, ono što bi moglo da bude nova vakcina koja bi mogla da spreči rane simptome pa čak i da izleči ljude od homoseksualnosti, ukoliko se vakcina uzima u mladosti.

 

Ruski naučnici su razvili takozvani „antidot“ zasnovan na naučnom istraživanju američkog istraživača Čarlsa H. Feniksa iz 1959. godine pod nazivom „Organizovanje delovanja prenatalnog administriranog testosterona propionata i ponašanje na tkivima koji posreduju u parenju kod ženskog morskog praseta“. Ova studija je zaključila da „INAH“ (deo hipotalamusa na mozgu) je dimorfan u vezi sa seksualnom orjentacijom, barem kod muškaraca, i ukazuje na to da seksualna orijentacija ima biološku podlogu.

„Ksenoestrogen je tip mimikera estrogena koji se nalazi u sintetičkim ili prirodnim hemijskim jedinjenjima.

 

Utvrđeno je da sintetički ksenoestrogeni kao što su PCB, BPA i ftalati imaju estrogenske efekte na žive organizme i da im poremete endokrini sistem“, objašnjava doktor Juri Krutčev koji je učestvovao u eksperimentu i dodaje:

-Ubrizgavanje određenih količina testosterona pomaže da se poremeti ova veštačka biološka neravnoteža koja se javlja uglavnom zbog zagađenja životne sredine i delom zbog mimiker estrogena u našem savremenom okruženju.

Ovo novo otkriće izazvalo je reakciju kao i veliku kritiku lezbejskih, homoseksualnih, biseksualnih i transrodnih organizacija (LGBT) širom sveta, ali je i nekoliko vodećih i jakih zemalja otvoreno pokazalo podršku i interesovanje za ovo istraživanje. Iran, Kina i Saudijska Arabija su prve zemlje koje pokazuju veliko interesovanje za novo otkriće.

Američki i evropski naučnici su izrazili mnogo skepticizma kada su čuli ovo naučno dostignuće.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *