SEVERINA: Keba mi je razorio brak!

Severina i Igor Kojić još se nisu zvanično razveli, a prljav veš su već javno krenuli da iznose. Naime, pevačica i njen još zakoniti suprug prvo su se izvređali na društvenoj mreži Instagram, a onda i otpratili. Seve je javno okrivila Igorove roditelje Olju i Dragana Kojića da su odgovorni za krah braka, zbog čega je Igor bio prinuđen da obriše celu objavu kako bi prikrio istinu.

Kako svedoče objave na Instagramu, Igor je okačio foto-montažu na kojoj se vide on i Severina u srpskoj narodnoj nošnji, dok iza njih u grmlju stoji biznismen Milan Popović, a ispod koje je napisao:

  • Generalni pokrovitelj našeg braka iz pouzdanih šumskih izvora. Dosta ako boga znate – napisao je Igor očito ne prozivajući samo biznismena sa kojim Severina ima sina Aleksandra već i svoju ženu.

Severina je na to odgovorila oštro i otkrila prave krivce, a to su, po njenim navodima, svekar i svekrva.

  • Pokrovitelji su Olja i Dragan. Molim te, izuzmi me iz ovog – odbrusila mu je Seve nakon čega je Kojić obrisao post.

Prema tvrdnjama upućenih, ovim komentarom Seve je u stvari obelodanila pravi razlog kraha njihovog braka. Izvor koji zna odnos Severine i Kojića ističe da je kriza u ljubavi sa Igorom nastupila kada su stigle kazne na naplatu od tužbi koje su Seve i Igor izgubili protiv Milana Popovića.

  • Keba je isprva želeo da ispadne džek, pa joj je ponudio novac da ona i Igor regulišu deo kazni koji su morali da plate. Nakon toga, kada su nastavile da stižu kazne i kada je video da je Severina u krizi, insistirao je da Severina plati kazne jer se njihov sin svađao sa Milanom zbog nje. On i Olja su joj rekli da iz njihove kuće neće odlaziti novac u džep Milana Popovića zbog njenih neraščišćenih stvari u koje je uvukla i njihovog sina, kao i da im vrati novac koji su dali. Severina je nakon ove uvrede počela da plače, rekla im je: „Pare ste ionako zahvaljujući meni zaradili“. Pošto Igor uzima procenat od njenih nastupa, spakovala je stvari i usred tada aktuelnog policijskog časa zaputila se ka Zagrebu – tvrdi dobro obavešten izvor i dodaje da je Igor očajan zbog sukoba njegovih roditelja i žene, ali da je ipak izneverio ženu svojim ponašanjem.
  • Igor je ovom fotografijom želeo da odobrovolji Severinu, koja je prekinula svaki kontakt sa njim. Želeo je očito da joj da do znanja da je uz nju uprkos stavovima njegove porodice, ali ona više ne želi da zna za njih i to je protumačila kao novi napad. Rešila je da stavi tačku na ovaj brak i to je javno pokazala kada ga je i otpratila – završava priču izvor.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pokušali smo da stupimo u kontakt sa Severininim PR Davorom Grginom, ali do zaključenja broja nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Podsećanja radi, Severina je dom Kojića napustila 15. aprila tokom policijskog časa kada se svojim autom zaputila u Zagreb. Nakon svađe sa Kojićima Seve je napustila njihov dom i krenula svojoj kući, ali ju je ubrzo zaustavila policija zbog kršenja policijskog časa, zbog čega je platila kaznu u iznosu od 50.000 dinara.

  • Izvor: Republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *