SKANDAL KOJI JE POTRESAO SRBIJU! Neviđeni obrt u slučaju Lečić – Štajnfeld: Odbijeni dokazi koje je glumica priložila, a ovo je glavni razlog za to?!

Glumac Branislav Lečić takođe će takođe biti podvgrnut psihijatrijskom ispitivanju, navodi “Informer”

Glumicu Danijelu Štajnfeld, nakon optužbe da ju je silovao kolega Branislav Lečić, ispitivaće psihijatri u Srbiji, piše “Informer”.

Glumica će se naći pred sudskim veštacima na zahtev Višeg javnog tužilaštva. Razlog je taj što dokumentacija koju je predala sa američkog instituta “Kolumbija” nije validna u našem pravosuđu.

– Danijela je na tom institutu učestvovala u istraživanju posttraumatskog sindroma. Donela je u Srbiju svu dokumentaciju, jer smatra da su ti papiri ključni dokaz da ju je Lečić silovao. Pomenuti dokumenti, međutim, ne mogu biti dokaz u Srbiji. Zbog toga je tužilaštvo uputilo zahtev da Danijelu ispitaju naši psihijatri u predistražnom postupku kako bi se videlo da li ima mesta za podizanje optužnice protiv Lečića – otkriva izvor Informera.

Advokat Vićentije Darijević smatra da Danijelina dokumentacija nije validna.

– Ne može svako da donese šta hoće i kaže da je to dokaz. Mora da se proveri da li su ljudi koji su izdali tu dokumentaciju kvalifikovai i dali imaju status sudskih veštaka, u šta sumnjam. Vrlo je verovatno da će se Danijelino veštačenje pred timom psihologa i psihijatara obaviti u Srbiji i to pre podizanja optužnice protiv Branislava Lečića – izjavio je on za pomenuti list.

Branislav Lečić

Glumac Branislav Lečić takođe će takođe biti podvgrnut psihijatrijskom ispitivanju, navodi “Informer”.

 Tražiće se da Lečić razgovara sa veštacima sudske medicine kako bi se utvrdilo da li je sklon manipulaciji i nasilju – kaže izvor za gorepomenuti portal.

Predistražni postupak je u toku, te Lečić i dalje nema status osumnjičenog.

Suzana Mančić otkrila dugo čuvanu tajnu o Lečiću, voditeljka ne može da veruje za šta Branislava optužuju: Bili smo na večeri, međutim…!

(Alo)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *