SKANDAL: Severinin advokat šamarao babu pred detetom!

U komšiluku redovno otkrivaju skandale u koje je umešan advokat Denis Husein, osuđivani napasnik, koji je u vreme najvećih sukoba sa bivšom suprugom, preuzimajući dete u školi od bake, ošamario nesrećnu staricu! Hrvatski advokat je, inače, u široj javnosti poznat kao zastupnik Severine Kojić, a naš list je već pisao zbog čega se prestupnik bori za prava pevačicinog deteta.

Inače, pre ovog nesrećnog događaja bivša Huseinova žena Irina Jelčić je pristala da se nagodi sa njim, odustajući čak i od tužbe zbog dobrobiti deteta, ali to nije uticalo otrežnjujuće na advokata. I pored miroljubivih pokušaja da se stvari umire jer je u pitanju život deteta, Husein je na to opet odgovorio nasiljem – šamarajući majku bivše supruge, i to ispred škole!

Kad je reč o tome zašto osuđivani nasilnik zastupa Severinu u slučaju koji se tiče starateljstva nad njenim sinom, već smo pisali da je Denis Husein, u stvari, jedini advokat koji je hteo da se istog prihvati jer su svi drugi od nje digli ruke!

– Nju bukvalno niko nije hteo da brani i svi zagrebački advokati na čija je vrata pokucala su je odbili. Na kraju je odlučila da ode kod Denisa Huseina uprkos tome što je na lošem glasu. To se ispostavilo kao dobar potez jer je Husein pristao da brani Severinu u sporovima za starateljstvo. Kojićevoj nije smetalo što je on bio u zatvoru za zlostavljanje žene i što je oteo svog sina od majke pre 19 godina – rekao je ranije za Srpski telegraf dobro obavešteni izvor.

Izvor: Republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *