SKANDAL U KOTORU! Crnogorski vaterpolista branio boje Zvezde i Partizana, a sada urnirao po crkvi i vređao sveštenikovu suprugu! Sa njim bila još dvojica sportista!

Nezapamćen skandal u Crnoj Gori.

Nekadašnji vaterpolista Radničkog iz Kragujevca, Crvene zvezde i Partizana Danilo Adžić napravio je veliki skandal u noći između nedelje i ponedeljka u Kotoru.

Poznati crnogorski vaterpolista, a sada odbornik Demokratske partije socijalista, urinirao je na ulaznim vratima crkve Svetog Nikole u Starom gradu. U njegovom društvu bili su bivši fudbaler Bokelja Miloš Banićević i karatista Danijel Krivokapić. Kako pišu „Vijesti“ Adžić je vređao sveštenikovu suprugu nakon čega je policija morala da reaguje.

Iz policije saopšteno je da je patrola na lice mesta upućena odmah nakon prijave.

– Odmah je na lice mesta upućena patrola koja je u blizini… Ispred kafe bara ‘Karampana’ primetili su nekoliko lica, da bi se ta grupa udaljila trčećim korakom kada su opazili policajce… Nakon obavljenog razgovora sa I. K. i predočenog snimka sa lica mesta, operativnim radom došlo se do podatka da su na trgu bila prisutna četiri lica. Tri lica su obezbeđena i od njih su prikupljena obaveštenja – navodi se iz Uprave policije.

Izvor Vijesti tvrdi da su Adžić, Banićević i Krivokapić noć proveli u pritvorskim prostorijama.

(Alo)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *