SLUŽBE SPREMAJU UDAR NA VUČIĆA: Okuplja se tim stručnjaka sa kakvim se Srbija još nije suočila!

Eksperti za specijalni rat traže najslabije tačke u mentalnom sklopu, karakteru i biografiji srpskog predsednika.

  • Zapadne službe, koje zajedno sa nekim strukturama iz Srbije rade na rušenju režima, ubacile su profil Aleksandra Vučića u kompjuter i na njemu sada rade naučnici s ciljem da mu pronađu najslabije tačke u mentalnom sklopu, karakteru, biografiji i da onda iz svih oružja udare na to.

Ovo tvrdi Vojislav Šešelj, lider SRS-a, navodeći da ta specijalna operacija traje već neko vreme i da je Vučić i te kako svestan da se to dešava.

  • Vučić je to osetio, zna da ga ugrožavaju na najperfidniji način i da su mu našli nekoliko najslabijih i najbolnijih tačaka. Oni su na prvom mestu utvrdili da je njegova ljubav prema bratu nešto stvarno posebno. Znam da je ljubav prema bratu normalna stvar, da je ona beskrajna, ali kod njega je baš iznad svih kriterijuma. Tu je, takođe, ljubav prema deci, ali i prema ocu i majci. Pored toga, oni su utvrdili i druge stvari na koje je on slab ili koje ga emotivno pogađaju. Napadima na njemu bliske ljude pokušavaju da oslabe Vučića i nateraju ga da se povuče – kazao je Šešelj, ističući da on kao opozicija Vučiću želi da sruši aktuelni režim, ali ne na takav način, zajedno za zapadnim agenturama i ne na ulici.
  • Mi smo najdemokratskija partija u Srbiji i mi, radikali, želimo da pobedimo na izborima. Ali, za razliku od drugih, borimo se u parlamentu, koji je mesto za političke obračune, a ne na ulici… – naveo je Šešelj za „Alo!“.
  • Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *