ŠOK U OPOZICIJI: Ovaj čovek će zameniti Dragana Đilasa!

Balša Božović, poslanik i funkcioner DS-a, boravio je mesec dana u Nemačkoj, gde je obučavan kako da preuzme veću ulogu u taboru opozicije, saznaje „Alo!“ iz izvora bliskih opozicionarima.

  • Stranci su svesni da narod u Srbiji ne želi aktuelne vođe opozicije, te na sve načine pokušavaju da nađu kadrove koji bi u budućnosti mogli da izađu na megdan aktuelnim vlastima. Dragan Đilas, koji na sve načine pokušava da se nametne kao jedini opozicioni lider, nije ostao u lepom sećanju građanima Beograda dok je bio na čelu grada, a u ostatku Srbije ga prepoznaju kao čoveka koji se enormno obogatio dok je bio na vlasti. Stranci su svesni da Đilas ima male šanse jer u narodu važi za tajkuna – objašnjavaju naši izvori i dodaju da je sličan slučaj i sa liderom Narodne stranke.
  • Vuk Jeremić ima još gori pedigre na Zapadu jer je umešan u međunarodne afere. Dobijao je pare od Ambasade Katara, a ta zemlja se dovodi u vezu sa finansiranjem terorista, te je strancima i Jeremić potpuno neprihvatljiv. O Bošku Obradoviću da ne pričamo, on em što ne ume da vodi ni sopstveni pokret koji je pred raspadom, em je okoreli desničar – objašnjavaju naši izvori i dodaju da stranci pokušavaju da nađu nekog ko nije toliko uprljan.
  • Budimo realni, Balša Božović u Srbiji važi za tatinog sina koji se baškari na luksuznim destinacijama i koji se u životu nije pomučio, ali je strancima prihvatljivo to što se bori za prava LGBT populacije, što je građanski orijentisan i spreman da sluša. Te se negde nadaju da on i Sergej Trifunović mogu da predvode građanski orijentisane birače – navode naši izvori.

Da je Božović i te kako spreman da sluša naređenja koja dolaze od stranaca, pokazuje i to što se otvoreno suprotstavio Zoranu Lutovcu, aktuelnom lideru DS-a, i insistira na tome da ta stranka učestvuje u razgovorima vlasti i opozicije uz posredovanje Evropskog parlamenta.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *