SRAMNA PRESUDA: Silovao je 20 puta, a dobio godinu dana robije!

Sramna presuda monstrumu! Nigerijski državljanin koji je optužen da je u Dubaiju, gde je radio kao zlatar, više od 20 puta silovao Srpkinju (53) i brutalno se iživljavao nad njom, osuđen je na samo godinu dana zatvora i deportaciju!

Slučaj se dogodio u januaru ove godine. Nesrećna žena Nigerijca je upoznali preko društvenih mreža. U nekom trenutku ugovorili su sastanak kako bi se konačno upoznali, te se ona iz Srbije uputila u Dubai. Međutim, put iz snova ubrzo se pretvorio u pravi pakao.

  • Nigerijac i žena su dogovorili susret u jednom kafiću u Dubaiju. Sedeli su i pričali, kada je u jednom trenutku sve krenulo nizbrdo! Muškarac je tada uz pretnju nožem nesrećnu ženu prisilio da uđe u taksi vozilo i da se odveze sa njim u njegov apartman – pisali su lokalni mediji.

Tek po dolasku u sobu krenula je prava torturu! Čim je Srpkinja zakoračila u stan, ovaj zlatar joj je oduzeo pasoš, cipele, odeću i mobilne telefone kako ne bi mogla da pozove pomoć! Kako je nesrećna žena ispričala prilikom svedočenja na suđenju, monstrum je tada zaključao vrata i silovao je najmanje 20 puta. Osumnjičeni je potom i fizički mučio napadnutu ženu. – Tukao me je i nije mi davao ništa da jedem i pijem. Pretio mi je sve vreme i naterao me da jedem hranu za pse – ispričala je ona na sudu.

Optuženi Nigerijac je potom Srpkinji pozvao taksi i izbacio je iz stana, a ona je otišla pravo u policiju i prijavila ceo slučaj.

  • On je priveden iste večeri. U sklopu istrage prikupljeni su i snimci sa nadzornih kamera u zgradi gde se dogodilo silovanje. Na snimcima se vidi kako napastvovana žena ulazi u pomenutu zgradu, ali se nije videlo nikakvo oružje – pisali su mediji.

Mediji u Dubaiju navode da osuđenom Nigerijcu ovo nije prvi put da dolazi u sukob sa zakonom. Naime, ovaj zlatar se tereti da je, pored Srpkinje, silovao još jednu devojku iz Ukrajine. Taj postupak je u toku.

Izvor: Republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *