STALNO SE ZALJUBLJUJETE U POGREŠNE? Ovi znaci Zodijaka to stalno to RADE, a posle im drugi KRIVI!

Zbog svoje ličnosti i potreba ova četiri znaka Zodijaka neretko iz usamljenosti, potrebe za malo pažnje ili želje za dokazivanjem biraju partnere iz potpuno pogrešnih razloga.

Mnogo je znakova upozorenja i crvenih zastavica na početku veze, ali skloni ste ih ignorisati zbog ljubavi prema partneru. Ova četiri znaka lako padnu u ovu zamku. Proverite jeste li među njima.

Ovan

Rođeni u ovom znaku vole biti na vrhu, bilo to na profesionalnom planu ili ličnom. Mogli bi biti sa nekim samo da bi bili popularni ili da pokažu da su uspeli doći do takvog ulova. Stoga bi mogli pasti na nekoga isključivo na temelju njihove popularnosti, a ne ličnosti.

Blizanci

Blizanci imaju potrebu biti okruženi ljudima. Ne sviđa im se ideja da budu sami. Tako se u borbi protiv svoje samoće mogu upustiti i u ljubavnu vezu. Zaljube se u skoro pa bilo koga i počnu izlaziti sa njima samo da se ne bi osećali usamljeno.

par, veza, svađa, odnos, ljuta, raskid

Rak

Budući da su Rakovi osećajni, lako će pasti na nekoga ko im pruža i najmanju pažnju i ljubav. Jako se vežu za njih i na kraju im se slomi srce kad saznaju da je to bilo samo „igranje s njihovim osećajima“.

Strelac

Strelci žele nekoga ko će im dati slobodu. Žele nekoga ko ih neće gušiti. Oni uvek padaju na one „nedodirljive“ i koji ne pokazuju nimalo interesa za njih.

Par, Svađa, Emocije, Laganje

(Kurir.rs/A.M./PinkVilla)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *