STEFANOVIĆ O BORBI PROTIV NARKOTIKA: 778 hapšenja, 9.000 krivičnih prijava! Noćas pao Albanac sa 7,8 kg heroina!

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović danas u 10 časova obratio se medijima pohvalivši pripadnike MUP i izrazivši zadovoljstvo uspehom u ovogodišnjoj borbi protiv narkotika. 

– Do 25. novembra ove godine u okviru ove borbe uhapšeno je 778 osoba, podneto skoro 9.000 krivičnih prijava, a oduzeto više od 6,2 tone narkotika, od čega rekordna zaplena heroina, preko 150 kilograma. Razbijeno je i 11 organizovanih kriminalnih grupa. Hoću da se zahvalim svim ljudima iz policije i da pošaljem poruku da oni koji se bave narkoticima ne mogu da prođu u Srbiji – rekao je Stefanović navodeći i da je noćas došlo do uspešne akcije na prelazu Preševo gde je uhapšen Albanac velikom količinom heroina.

Kako Kurir saznaje, Stefanović će na konferenciji izneti dokaze ko je sve i na koji način umešan u aferu Jovanjica i raskrinkati opoziciju koja prethodnih dana iznosi optužbe protiv ministra i drugih koji se dovode u vezu sa ovom aferom.

Podsetimo brat predsednika Srbije Andrej Vučić najavio je juče da će podneti krivične prijave protiv Dragana Đilasa, Miroslava Aleksića i svih ostalih zbog lažnih tvrdnji ga je vlasnik organske farme „Jovanjica“ Predrag Koluvija zvao prilikom hapšenja zbog proizvodnje marihuane.

Prema saznanjima, Andrej Vučić zatražiće od policije da sa operaterom mobilne telefonije, na osnovu listinga svih dolaznih i odlaznih poziva sa njegovog telefona na dan hapšenja Koluvije, ali i poziva realizovanih u prethodnom periodu, utvrdi da se nikada nije čuo sa vlasnikom Jovanjice, odnosno da je reč o još jednoj bolesnoj laži koje u okviru prljave kampanje protiv predsednika Aleksandra Vučića iznose najbliži saradnici Dragana Đilasa.

Predsednik Srbije osvrnuo se danas gostujući na Pinku i na slučaj „Jovanjica“

  • Pazite, mi uhapsimo ljude, zato što se držimo zakona. Nećemo dozvoliti da marihuana bude poželjna u našoj zemlji, jer svi znamo kako se počinje…, rekao je Vučić.
  • izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *