STRAVIČAN ZLOČIN: Trojica muškaraca BRUTALNO ubijena na Vaskrs!

Dragan Radonjić (40) iz Lazarevca, Petar Matić (57) iz Malog Zvornika i Sava Petrov (28) iz Čente izgubili su život u četvrtak, a policija je uhapsila dvojicu ubica.

Radonjić i Marić iskasapljeni su nožem, dok je Petrov prebijen nasmrt tupim predmetom, a ubica je pokušao da sakrije zločin tako što je mrtvog mladića bacio u bunar – kaže izvor i dodaje da je policija uhapsila dvojicu osumnjičenih ubica – jednog u selu Culine kod Malog Zvornika, a drugog u Čenti, dok se za ubicom Dragana Radonjića i dalje traga.

Kako se saznaje, policija je najpre u četvrtak uveče u prizemlju kuće u Ulici vladike Nikolaja Velimirovića u Lazarevcu pronašla iskasapljeno telo bivšeg robijaša Dragana Radonjića.

  • Kum je došao da ga obiđe pošto je živeo sam i našao ga mrtvog, pa se sumnja da je usmrćen nekoliko dana ranije. Imao je veliki broj ubodnih rana po vratu, grudima i stomaku – kaže izvor i dodaje, motiv je zasad nepoznat, kao i počinilac. Radonjić je u više navrata bio u zatvoru, a u dosijeu, pored krivičnih prijava, ima i 20 prekršajnih. S obzirom na to da je žrtva važila za čoveka s one strane zakona, moguće je da je nekome dugovao novac ili da je u pitanju osveta.
    Nekoliko sati kasnije policija je u Culinama kod Malog Zvornika uhapsila Gorana M. (23) zbog sumnje da je ubio svog teču Petra Matića (57) u kući u kojoj su obojica živela.
  • Goran je tog dana došao iz Beograda u rodno selo da proslavi Uskrs sa porodicom, ali se, čim je došao, posvađao sa tečom, dograbio nož i ubio ga na mestu. On je sa tečom navodno imao neke porodične razmirice odranije – kaže izvor i dodaje da je Goranu M. određen pritvor do 30 dana.

Treći zločin dogodio se iste večeri, kada je Joca Marić (39) ubio svog druga Savu Petrova (28) u Čenti kod Zrenjanina.

  • Prijatelji su se posvađali i potukli, pa je Marić isprebijao druga, a onda telo bacio u bunar u jednom dvorištu na putu Zrenjanin-Beograd. Uhapšen je u petak uveče – kaže izvor iz istrage i dodaje da je svemu kumovao alkohol.
  • Motivi ova tri odvojena ubistva još uvek nisu jasno utvrđeni, a interesantno je da je Dragan Radonjić 18. marta oglasio prodaju kuće. Za kuću od 250 kvadrata, u kojoj je i ubijen, kao i za 12,5 ari placa, tražio je 25.000 evra. S druge strane, osumnjičeni za ubistvo u Čenti je neposredno pre zločina prodao plac.
  • Joca je kobne večeri slavio prodaju placa. Kada je krenuo kući, susreo se sa žrtvom, a ubrzo su se posvađali i potukli. Ubijeni mladić bio je siromašan, nije imao ni šta da jede, ni šta da pije – ispričali su žitelji Čente.
  • Izvor: Republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *