SUPRUGA VLADE DIVCA PRVI PUT U JAVNOST O AFERI KANTRIMEN: Jedina istina u celoj priči je da su ta kola nestala! Ne znam čija su

Supruga Vlada Divca, Snežana Ana Divac koju su mediji dovodili u vezu sa nesrećom na Brankovom mostu koja se dogodila u junu 2014. godine prvi put se oglasila.

Za nesreću je osuđen vozač „kantrimena“ Marko Milićev koji je pre 2 godine izašao na slobodu, a u toj nesreći je stradao Luka Jovanović koji je tada imao samo 21 godinu.

Snežana Divac je u ispovesti za Nedejnik izjavila da je iz novina saznala da je dovode u vezu sa tom nesrećom i da je tad bila u Dominikanskoj Republici.

„Iz novina sam saznala tu priču da mene dovode u vezu sa slučajem. Ja sam u tom trenutku bila u Dominikanskoj Republici. Pozvala sam Fondaciju i preko nje smo poslali saopštenje da nemam nikakve veze sa nesrećom. I tada počinje ludilo da se dešava. Mene je bio strah da se mom sinu nešto ne desi, on je bio u Beogradu, bojala sam se da ljudi ne misle da smo bliski establišmentu, iako to nikada nije bio slučaj. Onda me je policija pozvala i pitala da li mogu da dođu da vide moja kola. Rekla sam da mogu i oni su videli da su moja kola „mini-moris“, a ne „kantrimen“. Zahvalili su i izvinili se, mislila sam da je to to“, kaže ona.

(Kurir)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *