Tamara napustila bolnicu!


Još nisam u stanju da sama brinem o sebi. Teško mi je da ovo prihvatim jer ja sam temperamenta, kazala je mlada pevačica između ostalog.

Prošle nedelje, pevačica Tamara Radmilović imala je saobraćajnu nezgodu u Loznici, kada se svojim automobilom zakucala u betonski zid. Samo zbog puke sreće, ona je tada ostala živa. Njoj se tada slomilo rebro i napukla joj je bešika. Ova Pinkova zvezda je puštena iz bolnice na oporavak kod kuće, ali izgleda da ona ne može da prihvati stanje u kojem se sada nalazi.

Osećam se neposobno za život jer mama mora da mi pomaže da bi funkcionisala kod kuće. Još nisam u stanju da sama brinem o sebi. Teško mi je da ovo prihvatim jer ja sam temperamenta i volim da se krećem, a sada sam vezana i dalje za krevet – otkrila je Tamara za „Pink.rs“.

Ona nam je ispričala i da nije mogla da se pomiri sa time kako joj izgledaju nokti i frizura pa je naterala mamu da je odvede do jednog salona kako bi se sredila.

Mama mi je rekla da nisam normalna što ovako polomljena želim da sređujem kosu i nokte. Ali ipak sam uspela da je nateram da me odvede. Ako barem ne mogu da se krećem, da sam barem sebi lepa dok mirujem u krevetu – našalila se Tamara na svoj račun.

Kako Tamara sada izgleda, pogledajte  na fotografiji ispod:

Izvor: Pink.rs; Foto:

Privatna arhiva

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *