TIJANIĆ IZ GROBA OBJASNIO ZAŠTO ČEDA TRAŽI OBEZBEĐENJE i zašto je zbog skotova politika pitanje života i smrti!

Još uvek je mnogima nejasno zašto je političar Čeda Jovanović pre mesec dana napravio incident. Polupao je izlog, bacao stolice, psovao, šutirao policijske automobile pošto je, kako je objasnio policija kasno došla. Sutradan je Čeda propitivan od raznih novinara na televiziji uključujući i Milomira Marića i TV Kurir, ali nas je Čeda još više zbunio i ništa nismo saznali. Kasnije su neki analitičari zaključili da Čeda na ovaj način pokušava da dobije državno obezbeđenje koje mu je očigledno uskraćeno, a on je rekao na jednoj televiziji da mu pod prozor pevaju pesme navijači iz Padinske Skele ili Borče i tako ga danima provociraju.

A onda se iz groba pojavio Aleksandar Tijanić i s onoga sveta objasnio šta je u stvari problem Jovanovića. I ne samo Jovanovića već mnogih političara. Problem je u tome što je za mnoge od njih „politika pitanje života i smrti“. Skotovi ostaju skotovi u svakom režimu. I većina njih živi od nedostatka dokaza. Izuzetaka naravno uvek ima, za to je najbolji primer Vojislav Koštunica. Naravno, lepo je objasnio pokojni Tijanoić za sve je zaista kriv Milošević koji je sve uništio. „Uništio je srednju klasu: lekare, profesore, učitelje, vk radnike i doveo 5.000 skotova kojima je dao da švercuju naftu i da se bogate. A bogate se, TI SKOTOVI, tako što kradu od svih nas. Svaki režim ima svoje skotove koji se i dalje bogate. Čeda je samo vrh ledenog breda i možda najbolji primer, ali ih toliko ima koji svakog dana pljačkaju ovu državu.

Predsednik države ima samo jednu mogućnost, da skotove a pre svega svoje skotove pošalje na dugogodišnje robije umesto na Sejšele i Bahame. Ili će biti u istoriji zapamćen i on kao političar koji je sačuvao tuđe i svoje skotove.

Uostalom poslušajte genijalnog Tijanića, verujem da ga je predsednik slušao bar dva puta. Ali nije dovoljno samo čuti, treba nešto i da se uradi.

G. Katić / Afera

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *