TRAGEDIJA KOD OBRENOVCA: Sava progutala mladića (27) na divljem kupalištu!

Nemanja Jovanović (27) iz naselja Rojkovac utopio se kada je iz još nepoznatih razloga juče ujutru oko 4.40 sati upao s pontona u Savu na divljem kupalištu u mestu Zabranu kod Obrenovca!

Nesreću su prijavili drugari s kojima je mladić bio, a telo su nekoliko sati kasnije iz reke na obalu izvukli ronioci Žandarmerije, nakon što su ga pronašli ispod pontona koji je postavljen ove godine.
Kako nezvanično saznajemo, postoje dve verzije događaja koji je prethodio tragediji – prema jednoj je nesrećni mladić hteo da pregazi deo reke i da se popne na ponton, dok je prema drugoj s njega skočio u vodu.

– Pri obali je plitko, ali s obzirom na to da je plaža neuređena, nakon nekoliko metara voda je duboka. Možda je zaista pokušao da se popne na ponton, a s druge strane čujem da se priča da je skočio u vodu. Nekoliko sati nakon tragedije bio je jedan od rođaka nastradalog mladića i čuo sam kako je rekao da on nije znao da pliva. Pitanje je šta se tu tačno dogodilo – priča jedan od kupača koga smo zatekli na mestu gde se mladić utopio.
Prema informacijama koje smo juče uspeli da saznamo u naselju Rojkovac, koji je od Zabrana udaljen nekoliko kilometara, Jovanović je živeo s roditeljima, mlađim bratom i sestrom.

– Bio je mnogo dobar dečko, svi smo u šoku. Radio je s ocem na grejanju. Brat je trebalo da mu se oženi za četiri meseca – priča jedna od poznanica porodice Jovanović.
Ona dodaje da su Jovanovićevi roditelji za tragediju saznali na Zlatiboru i da su odmah došli kući.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *