UŽASNO: DAČIĆEVO KUMČE (12) SASLUŠANO U TUŽILAŠTVU!

Maloletna J. M. (12) iz okoline Bogatića, koju je pre 11 godina krstio političar Ivica Dačić, ispričala je u tužilaštvu „da je tata često bio pijan i da ju je milovao dok je bila naga, dok se brat prema njoj ponašao kao da mu nije sestra“.

Devojčica, koja je prijavila oca I. M. (53) i brata U. M. (23) za seksualno zlostavljanje, i pred tužiocem Višeg tužilaštva u Šapcu ponovila je iskaz iz policije i opisala mučne detalje polnog uznemiravanja od strane svog oca i rođenog brata.

Tortura godinu dana

  • Tata je često bio pijan. Kada bi došao kući u takvom stanju, tražio je da se skinem. Onda me je posmatrao, mazio i dodirivao po grudima i stomaku. I po četiri, pet puta nedeljno se to dešavalo. Istu stvar je počeo da radi i moj brat, kada je došao iz inostranstva. Prema meni se ponašao kao da mu nisam sestra. Nije me terao da se skidam, ali me je mazio – ispričala je navodno žrtva i dodala da je sve to trpela od avgusta 2018.

S druge strane, osumnjičeni I. M. i J. M. u tužilaštvu su negirali krivicu. Njihovo saslušanje u petak je trajalo satima, a završeno je u ponoć, posle čega im je određen pritvor do 30 dana zbog sumnje da su počinili obljubu nad maloletnom osobom.

  • Obojica su rekla da svojoj ćerki, odnosno sestri, nisu radila ništa neprimereno. Brat je kazao da se nedavno vratio iz inostranstva, te da u periodu, za koji je ona navela da je bila zlostavljana, nije ni bio kod kuće – kaže izvor.

On dodaje da je devojčicin otac izjavio „da prema njoj gaji očinsku ljubav i ništa više od toga“.

  • Ponekad bih je golicao, ali to je bio vid ispoljavanja ljubavi prema deci. Tako sam se igrao i sa ostalom decom. Ni na koji način je nisam zlostavljao i ne znam zašto me je lažno prijavila – navodno je izjavio I. M. na saslušanju.

Podsetimo, J. M., koja je deveto dete u porodici, nedavno se požalila nastavnici u školi na oca i brata, a zatim je iz straha pobegla kod svoje sestre u drugo selo. Rekla je i da je više puta pokušavala majci da kaže kroz šta prolazi, ali da ona nije reagovala.

Majka devojčice navodno takođe ne veruje da su njen suprug i sin zlostavljali J. M.

  • Oni nisu krivi. U porodici dođe do nekih problema, ali oni nisu radili takve stvari s mojom ćerkom – rekla je majka.

I komšije porodice juče su bile šokirane.

  • I. M., istina, voli da popije i strogo je vaspitao decu, ali teško nam je da poverujemo da je u stanju da ovako nešto učini – kaže komšija.
  • Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *