(VIDEO) Gledateljka uživo u emisiji oplela po Luni, Anabela pozelenela od muke!

U sinoćnoj emisiji „Porodice zadrugara“ gledaoci su imali priliku da se uključe u program i kažu svoje mišljenje ili postave pitanje gostima u studiju.

Jedna gledateljka se javila i pitala je Anabelu Atijas zbog čega misli da je njena ćerka zanimljiva.

– Po čemu Anabela misli da se rijaliti vrti oko Lune i Slobe kad oni ništa osim spavanja nisu pokazali, bukvalno ništa, mrtvo more? -pitala je gledateljka, a onda je usledio Anabelin odgovor.

– Evo, gospođo vi ste prvi dokaz da se rijaliti vrti oko njih – odogovrila je pevačica, međutim, gledateljka je bila neumoljiva.

– Non-stop je kamera na njima, a oni ništa nisu uradili. Sačuvaj me Bože. Toliko lepih momaka i devojaka, a kamera je non-stop na Slobi i Luni – bila je uporna gledateljka.

– Ja mislim da treba da pišete peticiju, žalite se Velikom šefu. Ja mislim da je ova gospođa potpuno u pravu, trebalo bi samo svađe da gledamo, vrisku, dreku. Ne želimo da vidimo ništa lepo, pozitivno, samo nek se tuku i svađaju – rekla je Anabela, a onda je i Gagi Đogani rešio da se oglasi.

– Ljudi su više siti jurnjave, pljuvanja i nezanimljivih stvari. Muka im je više od toga, žele da vide kako Luna ili Sloba ljube jedno drugo u stomak… To je predivno, predivan kadar. Žele da vide ljubav, zato mislim da su zanimljivi – objasnio je Đogani.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *