(VIDEO) Pokazala Trampu srednji prst, a onda-ŠOK!

Samohrana majka Juli Briksman pokazala je srednji prst predsedniku SAD Donaldu Trampu…neko je to fotografisao, a onda ih je ona ponosno okačila na društvene mreže. Evo šta joj se dogodilo.

Ova žena je Trampu pokazala srednji prst kada je njegova kolona prošla pored nje dok se vozila biciklom, a za taj gest „nagrađena“ je otkazom od svog poslodavca.

Njen potez snimio je zvanični fotograf Bele kuće, Brendan Smialovski, a nakon što se slika proširila internetom, Briksmanova je izgubila posao.

Ona je na fotografiji okrenuta leđima, međutim fotografiju je ponosno okačila na svoj Facebook i Twitter profil, nakon čega joj je poslodavac „Akima“, koji sarađuje sa vladom SAD, saopštio da je dobila otkaz, prenosi AFP.

„Rekli su mi ‘želimo da se razdovjimo od tebe’. U suštini rekli su mi da ne mogu da imam ‘nepristonje’ i ‘opscene’ stvari na društvenim mrežama. Dakle, oni su nazvali to što sam mu pokazala srednji prst ‘opscenim“’, rekla je ona za „Hafington post“.

„On je prolazio pored i meni je krv počela da ključa. Pomislila sam, on je opet na prokletom terenu za golf“, rekla je Briksmanova za „Hafington post“.

Incident se dogodio 28. oktobra, na putu ka jednom od Trampovih privatnih terena za golf, a fotograf Smialovski rekao je da je uvek spreman da napravi fotku.

„Nikada ne znate šta možete videti. Nikada ne znate šta može da se desi“ rekao je on, dodajući da su gestikulacije od prolaznika česte.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *